Крие ли НАСА доказателства за съществуването на извънземни?

Астронавти на борда на Международната космическа станция крият доказателства за съществуването на извънземни.

Поне това са най-новите твърдения на група НЛО ентусиасти, които вярват че са виждали станни проблясъци в близост до станцията.

Мистериозните светлини са забелязани във видео, качено в интернет от група любители на конспиративните теории – Secure 10.

Те твърдят, че НЛО-то е заснето от Международната космическа станция, от астронавти снимащи Земята от космоса. Когато странната светлина се появява, астронавтът поставя ръката си пред камерата, твърдят членове на групата.

Нещо подобно се случило и когато светлината се появила на фона на Земята. По същото време, астронавтът покрил камерата с ръката си.

Макар и невинаги да е възможно да се определи какви са тези обекти, те се появяват във видеото за кратко. Съществуват няколко възможни обяснения.

Преди време, говорител на НАСА обясни, че “отражения в прозореца на станцията, структурата на самия космически кораб или светлини от Земята често се появяват като артефакти в изображения и видеа от орбитиращата лаборатория .“

Неидентифицираните обекти около Международната космическа станция са любима тема на почитателите на конспиративни теории, които често следят публикациите на НАСА, в търсене на доказателства за наличие на извънземни.

През ноември, бързодвижещ се обект бе забелязан докато прелиташе покрай Международната космическа станция мигове преди живото предаване да замре.

Според НЛО ентусиастите това е показателно, че НАСА укрива доказателства за наличие на извънземни. В кадрите от Международната космическа станция, качени в YouTube, от тъмнината малко над земния хоризонт се появява бяло петно.

Преди НЛО-то да изчезне от кадъра, излъчването спира и се появяв сив екран, последван от съобщение, умоляващо зрителите да изчакат остраняване на техническите проблеми.

Въпросният обект се вижда само за миг – появява в центъра на екрана, две секунди по-късно излъчването спира и се появява сив екран.

Това не е първия път, в който любителите на конспиративни теории, забелзват странни неща около Международната космическа станция.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини