Световноизвестен инструктор показа спецхватки на спортисти от Смолян

 Областен семинар за деца по Карате и Джу – Джицу, се проведе в Смолян под ръководството на световно известния инструктор шихан Тони Петров. Петров има седми дан по Джу – джицу и четвърти Дат по Карате и даде уроците за смолянските състезатели и спортуващи от Спортен Клуб „БУДОКА – БЪЛГАРИЯ“.

В семинара участва и групата по бойни изкуства към ОДК в Смолян. Смолянските каратеки придобиха безценни знания и получиха уникална възможност да срещнат боец на много високо международно ниво, който от своя страна оцени високо ентусиазма, твърдостта и сравнително добрата подготовка на участниците в семинара.

За втора поредна година Спортен клуб “БУДОКА – България“ организира и провежда подобни семинари, като целта е повишаване общото ниво на всички спортуващи в клуба, както и успешната им подготовка за предстоящите републикански и международни прегледи през 2017г.

В края на месец Февруари предстои участието на най – добрите състезатели от клуба в световното първенство по джу – джицу, което ще се проведе в Разлог. СК“БУДОКА – България“ ще участва в дисциплините файтинг и специална самозащита, като отборът към момента е подложен на изключително тежка подготовка и очакванията са насочени към световната купа, коментира треньорът на отбора Емил Ковачев.

СмолянБГвести.нет


Още новини

Хороскоп за 15.08.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини