Съдебният лекар: Починалият вчера в Хасково мъж е умрял от сърце

Сърдечна смърт е причина за внезапната кончина на 78-годишния мъж вчера в центъра на Хасково. Това е заключението на съдебния лекар д-р Христо Еленски след направената аутопсия.

Смъртта на възрастния човек стресира минувачите край Часовниковата кула в града вчера в ранния следобед, а малко по-късно се породиха и различни слухове за причината.

„Сърдечна смърт. Това е причината за смъртта на човека. Има малка драскотина на главата от падането, която е прокървила, но тя няма нищо общо с причината за смъртта. Нито подхлъзване на леда, нито падане. Прилошало му е и е паднал. Имаше и очевидци на инцидента, техният разказ се потвърди при аутопсията. Просто сърцето му е спряло“, добави д-р Еленски.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

  • 1
    Mn
    mnjyg
    77 -24
    11:45, 4 фев 2017
    Е какво друго да е ? Малка драскотина, от която изтекла една локва кръв, по данни на свидетели. Превръзките напоени с кръв се виждат и на снимките. Пак според свидетели, човекът бил жив и в съзнание поне 20 минути след падането - как така му спряло сърцето и той се свлякъл на пода.
    Как спите в тая община, господи ???? Как се понасяте ???? Що за изроди сте ????? Къде е Беливанов ??????????? Защо мълчи ?????? И това е втория такъв случай, в рамките на няколко дни. В тези случаи не просто се подава оставка, а случаите се дават на прокурор.
    Призовавам за гражданско неподчинение пред община Хасково.
    Тези индивиди нямат място там !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
    Ян
    янко митев
    54 -23
    11:48, 4 фев 2017
    И кой ще повярва? Ало дописниците на гроб, няма ли кой от вас да провери колко хора са потрошени по времето на този ад? Не знаете ли къде е ортопедия?
    • За
      Запознат
      33 -4
      16:39, 4 фев 2017
      Над 140 човека са потърсили спешна помощ в следствие на подхлъзване и падане на леда,не съм сигурен но мисля ,че една четвърт от тях са със счупени крайници!
  • 3
    Тр
    Три
    25 -22
    12:38, 4 фев 2017
    Ами то беше ясно, че човека има проблем. Бог да го прости. Лека му пръст. Нека не се сее паника и да се опорочава един загубен човешки живот с обвинения.. Единствено трябваше Бърза помощ да стигне не за 30 минути, защото са на разстояние 9 минути пеша от мястото на случката. Много грозно поставихте "статиите си" в графа жълти клюки нека в виновна общината..
  • 4
    Pp
    ppp
    20 -39
    13:44, 4 фев 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Мн
      много ви здраве
      56 -21
      13:59, 4 фев 2017
      Беливанов да си подава оставката за несправяне с преките си задължения. Трайна невъзможност, крайна некомпетентност, неслучайна слаба работа на т.н. кмет! Хасково не заслужава такъв малодушен че......й.
  • 5
    Ко
    Колева
    36 -2
    14:31, 4 фев 2017
    Е,чак днес се чисти главната пешеходна зона ......Факт!
    • Пи
      Питащ
      10 0
      18:10, 5 фев 2017
      Ако не беше станал този инцидент дали щеше да се чисти? И кво изчистиха? Една пътека колкото да св разминат двама човека.
  • 6
    Ян
    янко митев
    41 -15
    15:56, 4 фев 2017
    Хасковлия, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:
    - Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един бивш депутат да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.
    - Вие се намирате на въздушен балон на 3 метра от повърхността, на 41.931111 градуса северна ширина и 25.5575 градуса западна дължина.
    - Вие сигурно сте някой от бившите служители на община Хасково?
    - Да, как се досетихте?
    - Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, вие с нищо не ми помогнахте.
    - А вие навярно сте новият кмет на община Хасково?
    - Да, и как се досетихте?
    - Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздух под налягане. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.
  • 7
    La
    lanksbkczjkx
    24 -11
    16:38, 4 фев 2017
    То тоя доктор пръщи от честност и почтеност
  • 8
    Ян
    янко митев
    18 -10
    16:53, 4 фев 2017
    Бать Янко пак ръсиш БИСЕРИ Задълбочи се в кукловодството остави политиката
    • Ян
      янко митев
      4 -3
      15:42, 5 фев 2017
      За преглед си! От кога леда и снега са политика?
  • 9
    12
    123
    19 -8
    20:05, 4 фев 2017
    Не забелязвате ли, че проблема с не почистени улици е в цяла Б-я! Просто, директивата е такава! Казано е *
    след като ГРОБ не са на власт, изоставяме всичко и сътворяваме хаос, защото, видите ли, без нас е много лошо!* Не забравяйте, чии са кметовете!
  • 10
    Kr
    Kris
    9 -13
    23:31, 4 фев 2017
    Бог до го прости човека! Само не разбрах защо коме... Виж коментара
  • 11
    До
    Доктор любител
    13 -2
    00:07, 5 фев 2017
    Абе докторе и вие ГЕРБери, как се живее 15 минути със спряло сърце? По вероятно е - подхлъзва се, пада, утря си лошо главата, мозъка спира, но сърцето работи още 15 минути.
  • 12
    Ов
    Овчар
    20 -3
    00:12, 5 фев 2017
    Не знам от какво е починал човекът, Бог да го прости, но е факт, че градът е в меко казано безобразно състояние. Общината са като патета в калчище (пак меко казано). Беливката освен да гледа женски баскет и да играе шах, май за нищо друго не го бива. Даже лятото сложи някви шахматни дъски из града. Това е единственото нещо, което направи. Егати логиката-харесва шах и смята, че на целия град трябва да му харесва. Сигурно и снегът и ледът много му харесват, а може би и боклукът, няма друго обяснение за тази ситуация. О, пропуснах да спомена, че в общината са събрани малоумници. И то не просто малоумници, а малоумници събрани от кол и въже. Пропуснах да спомена също, че в града са останали само малоумници. Иначе тия в общината отдавна да са ебани и побити на колове.
  • 13
    Пи
    Питащ
    7 0
    18:24, 5 фев 2017
    "Сърдечна смърт" - Какъв е тоя термин от професионалист? Това сърце от какво е спряло? То може да спре от липса на кръв! Може да спре от отказ на мозъка да го командва? А тоя мозък има ли нужда от кръв за да работи? Не съм вещ, ама разсъждавам и питам логично все пак.
  • 14
    Ст
    Страдал
    3 0
    20:16, 5 фев 2017
    Моя близка почина по докторска вина. Когато реших да повдигна обвинение главния лекар ми каза "Мойто момче, гарван гарвана око не вади. Никой няма да ти съдейства. Аз също." Така и стана. Аутопсията оневини виновните лекари.
    Не им вярвайте и на тия. Тоя лекар ще го разпнат ако каже нещо друго, освен това което му кажат.
Последни новини