НФСБ, Атака и ВМРО внесоха документи за общо явяване на изборите

За нас властта не е самоцел, ако българският народ ни упълномощи и даде своето доверие, ще "поемем ръкавицата". Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пред журналисти след катов неделя "Обединени патриоти - НФСБ, Атака и ВМРО" внесоха документите си в ЦИК за регистрация на коалицията за участие в предстоящите парламентарни избори.

И в предишния мандат ние подкрепихме едно мнозинство в парламента заради части от програмата, припомни той. Бяхме готови да вземем третия мандат и бяхме казали какво ще направим - 300 лв. минимална пенсия, нелегалните мигранти - в лагери от закрит тип, повече войска и полиция на границата, балансирана външна политика, подпомагане на българския бизнес, отбеляза Каракачанов. Сега мандатът го дава българският народ, заяви той, цитиран от БТА.

Като гледам как ГЕРБ и БСП усърдно преписват нашите програми, мисля, че можем да претендираме не само за авторство, но и за по-добри резултати от тях, коментира лидерът на ВМРО.

Данчо Хаджиев от НФСБ заяви, че патриотите отиват на изборите с нагласа за победа и всяко след второто място за тях ще бъде разочарование. Мисля, че имаме сили обединени да постигнем много добър резултат, убеден е той.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини