Жители на Горубляне блокираха Околовръстното

Жители на столичния квартал "Горубляне" излязоха на протест с искане да бъде изградена цялата канализация в района. Към момента тя достига само до определени къщи в квартала.

Недоволните блокираха движението по Околовръстния път при кръстовището със "Самоковско шосе", съобщава БНТ.

За тази година Столична община не е предвидила средства за изграждане на канализацията на квартала, което провокира недоволството на гражданите, съобщава bTV 

Хората твърдят, че проблемът е от години и настояват в квартала да бъде назначен кмет, с чиято помощ да се решават проблемите. 

Те блокираха пешеходната пътека на кръстовището на "Самоковско шосе" и Околовръстния път, като на място се образуваха големи колони от автомобили.

Източник: offnews.bg

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ас
    Аскувлия
    0 -1
    14:52, 19 фев 2017
    В столицата на "европейска" България ,където селища с над 10 000 жители трябва да са с канлизация, има квартали без канализация и трябва да викат "лайнарка". Това не е е само срам, а отношение на управляващите към проблемите на обикновените граждани..В канализацията има много по-малко пари за крадене, отколкото в "поддръжката" но пътищата, където хората на властта прибират парите, а поддръжката се извършва от природата.
  • 2
    12
    123
    0 0
    17:05, 19 фев 2017
    Ето защо миришели софиянци.Иначе с голямо самочуствие.Но тоалетната на двора.

Още новини

Последни новини