Внимание! Виждали ли сте го? Осъден за жестоко убийство се скита из Пловдив!

Полицията разпространи снимка на издирвания Тома Ендрев, който избяга от затвора в Пловдив. Тома е на 32 г., висок около 170 см, слаб, с черна коса и светли очи. Липсват му предни зъби. Опасният престъпник, който излежава 18-годишна присъда за различни престъпления, включително за жестоко убийство, е избягал снощи около 21:30 часа, докато е бил конвоиран от надзирател в отсечката от Затворническото общежитие от открит тип "Хеброс" към Централния корпус на затвора. Според първоначалните данни в тъмния участък от пътя Тома Ендрев е побягнал в посока към близките жилищни сгради и е успял да се скрие в междублоковото пространство.

Днес Районна прокуратура-Пловдив образува спрямо него досъдебно производство за това, че при изтърпяване на наказание "лишаване от свобода" е избягал от затвора - престъпление по чл.297 ал. 1 от Наказателния кодекс. Досъдебното производство е образувано по постъпило по факс сигнално писмо от началника на затвора. Предвиденото наказание за бягството му е до 3 г. лишаване от свобода. Под ръководството на Районната прокуратура се изясняват всички факти и обстоятелства около бягството на лишения от свобода.

Умоляват се всички, които имат информация за мъжа, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ри
    Рино Рейнс
    7 0
    19:58, 22 фев 2017
    Дайте 50 000 лв. - жив или мъртъв !!!
  • 2
    Жи
    Жител_на_крайните_махали
    2 0
    13:20, 23 фев 2017
    какви 50 хиляди бре.... една дамаджанка гроздова и ваучер за магото - заровям го на гробето и се приключва!
  • 3
    Ра
    Разбрал
    3 0
    15:28, 23 фев 2017
    От ТV разбрах, че надзирателя го водел за карцера, тъй като закъснял да се завърне от отпуск. Та когато е бил в отпуск и извън затвора не е бил опасен убиец на свобода, а след като избяга, се сетиха какъв е. Скапана държава!

Още новини

Последни новини