Снимат следващ Хари Потър

Warner Bros ще снима филмова адаптация на пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете", съобщи comicbook.com, като цитира журналиста Джом Хил..

Произведението ще бъде екранизирано като трилогия, с участието на актьорите, които изпълнявах ролите на главните персонажи досега. "Warner Bros. планират да направят филм по "Хари Потър: Пробуждането на силата". Те искат да заснемат трилогия с вече порасналите актьори от оригиналните ленти, които ние познаваме и обичаме" , обяснява Хил. Той научил за плановете да бъде заснета адаптацията от договора на Warner Bros. с NBCUniversal, която получила правото на транслация на все още незаснетите серии.

Филмите за Хари Потър са екранизации на седемте книги на Джоан Роулинг. През 2016 год. излезе осма - пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете", написана от Джек Торн с участието на Роулинг.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Н3
    н3рд
    2 -1
    10:58, 20 мар 2017
    това са само слухове .... самата Джоан Роулинг съобщи в туитър,че това са слухове и за сега няма такава идея за продължение на поредицата, освен спинофф-а "фантастични животни и къде да ги намерим"
Последни новини