Милко Багдасаров:БСП дава път на младостта,гласувайте за бъдещето!

Приятели,  

Поставени сме пред избор. От този избор зависи настоящето и бъдещето на всички ни.

БСП – Кърджали се явява на тези избори за Народно събрание като отбор, като екип от доказани професионалисти. Листата на кандидатите е балансирана и много силна. Знаците в нея са недвусмислени и категорични в направленията, които за нас са приоритет.

Водачът Александър Симов от самото начало превърна Кърджали в своя кауза. Заяви и показа с делата си, че ще бъде непримирим в нашата битка срещу ДОСТ и всеки друг, който би дръзнал да прокарва интересите на чужда държава в рамките на суверенна България. С достойнство и чест се изправя и срещу останалите опоненти в предизборната надпревара.

В нашата листа не само на думи, а на практика, даваме път на младостта. Неслучайно е моето последно място в нея. На първите позиции са младите хора – символ на честност, професионализъм и родолюбие. Вярата им, амбицията, техният устрем и плам са залог за по-доброто бъдеще на града, областта и страната ни!

Скъпи мои съграждани,  Вие сте хората, с които споделям ежедневието на кърджалиеца., вярвам във Вашата мъдрост и в желанието Ви за промяна. Приканвам Ви към активност в изборния ден с №10 в интегралната бюлетина!

 Каузата „Кърджали“ си заслужава!  

Милко Багдасаров,областен лидер на БСП-Кърджали,кандидат за народен представител

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 -1
    13:25, 22 мар 2017
    Този с вечната ехидна и двулиична усмивка докога ще се показва по измислени от него поводи.
    Хронично болен за власт. Махнаха трима номенклатурчици от централата но този се върти като фурнаджийска лопата към силният лидер на деня. А неговата лидерка Ниновата като него с дебелоочието си се представя като защитник на бедните а самата тя милионерка от приватизации т.е. оот ограбване на държавата. каква пароди какво лицемерие.Борисово щял да прави с ДОСТ а тя дъртата шаф-------- я кого зчблуждава че не готви отново мръсната и долна коялиция с ДПС.
    Противни същества. но Борсово е виновен като ги остави на постове а други като "омъкната кокошка" е направи и омбудсман.
    • Др
      друг наблюдател
      0 0
      08:56, 23 мар 2017
      А за ехидно мутренската усмивка на бивш охранител какво да говорим... пускаш всекидневни спекулаци, че без него България ще затъне... Сам неосъзнава колко се излага... А да не говорим за предишните избори с издигнат кандидат за президент " ПУДЕЛ " ... ние да не сме льольовци ,че да ти гласуваме по свирката каквото кажеш ... я да се махаш от Политиката 2 мандата влошаваш нещата с про-американски президенти без собствено мнение ... по-добре жена му на Плевнелиев да представлява държавата от колкото тоя чехльо...
Последни новини