Над 30 процента ръст на туристите в Пампорово-Мечи чал, удължават сезона до Великден

Изображение 1 от 3

    Официалното закриване ще е със специално парти и безплатни лифтове на 17 април

    Зимният сезон в Пампорово и Мечи чал все още не е приключил, а резултатите до момента са повече от успешни. Дружеството, стопанисващо лифтовите съоръжения в двете ски зони - „Пампорово“ АД отчита над 30% ръст на броя туристи и запазване на профила им по националност, като значително е увеличението на ирландски, румънски и израелски гости и запазване на българите като приоритетен пазар.

    От 27 март в Пампорово и Мечи Чал влизат в сила по-ниски промоционални цени на лифт картите и ски услугите в гардеробите на Пампорово АД с до 30% отстъпка, предоставяйки възможност на гостите в курорта да използват последните зимни дни. Цената на целодневна лифт карта за ски зона Пампорово с възможност за ползване на лифта и в ски зона Мечи Чал ще е 39 лв. за възрастен и 25 лв. за дете от 7 до 12 ненавършени години, а лифт картата само за ски зона Мечи Чал ще струва 27 лв. за възрастен и 17 лв. за дете. На разположение на всички туристи в ски зоните са шатъл бусове, които регулярно по график осъществяват връзка между Пампорово и Мечи Чал.

    Двете атрактивни ски зони в Родопите продължават да посрещат туристи до Великден с много добри условия за ски и сноуборд. Въпреки високите температури и топло време, условията за зимни спортове остават все още много добри. В момента в Пампорово и Мечи Чал има цели 13 отворени ски писти, които се обслужват от 100% работещи лифтови съоръжения. Северните писти са с устойчива и твърда снежна настилка, която позволява на туристите, избрали да почиват в края на март и началото на месец април, да се порадват на снега и планинското слънце.

    В синхрон с намаленията в ски зоната, голяма част от хотелите в курорта също смъкват цените на хотелските услуги и пускат промоционални пакети с допълнителни бонуси за предстоящите Великденски празници.

    Зимният сезон в Пампорово и Мечи Чал ще бъде официално закрит след Великден, с провеждане на дългоочакваното трето издание на Stavri Invitational Pool Party и с безплатни лифтове за всички гости на 17 април.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини