Nazareth ще забият в Пловдив на 18 юни

Шотландската рок група Nazareth ще направи концерт у нас това лято, съобщава радио Z - Rocck. Бандата, която е сред основоположниците на хард рока и хеви метъла, ще забие в Античния театър в Пловдив на 18 юни.

Легендарните музиканти ще зарадват феновете си с най-популярните си хитове като „Love Hurts”, „Hair of the Dog”, “Dream On”, често сочени като върхове в творчеството на групата. Освен любимите касически парчета, българската публика ще чуе и много нови композиции. Nazareth гостува за първи път в Пловдив, а концертът им е част от турне, преминаващо през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния и Гърция.  

Шотландска хард рок група е създадена през 1968 г. и още в началото на 70-те печели сърцата на публиката с неповторима музика, въздействащи текстове и невероятно присъствие на сцената, споделя Z- Rock.

Концертът на великите музиканти под звездите на стария град е 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини