Наш учен смята, че теорията за относителността на Айнщайн е неточна

Необходимо е час по-скоро да се намери ново дефиниране на ефектите на относителността в съвременни условия, каза на пресконференция авиационният специалист д-р Велко Иванов, според когото Теорията за относителността на Алберт Айнщайн е неточна.

Според българския учен е неправилно да се приема, че движението на светлината е постоянна величина, както и че масата на телата нараства до безкрайност. Именно заради това и теорията на Айнщайн за относителността е неточна и не може да обслужва практическата дейност на човека.

"Ако няма относителност - няма да има бъдеще, настояще и минало", посочи българският учен.

Според д-р Велко Иванов е парадоксално да се мисли, че движението на обектите се движи с това на светлината. Несъответствието на теорията за относителността на Айнщайн може да бъде установена чрез два фактора - движение чрез сближаване и (или) отдалечаване с непрекъсната промяна на разстоянието между наблюдателя и наблюдаемия обект и инертността на светлината, пренасяща със закъснение информация за промените в пространствените и времеви параметри на инертните движения.

Научните среди не приемат отхвърлянето на теорията на Айнщайн, каза д-р Велко Иванов. В продължение на десет години той е изпращал свои научни разработки, които не са били публикувани. "Обществото отбягва да дава мнение по отхвърлянето теорията на Айнщайн", каза той.

Д-р Велко Иванов е завършил висшето си образование в авиационното военнотехническо учебно заведение. Автор е на много регистрирани изобретения за специалната авиационна система, разработени на нова теоретична основа.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ки
    Кирил Марков
    1 0
    19:08, 5 дек 2014
    Дори и да не се приемат работите на д-р Иванов от закостенели в черупките си порнографски учени, никой от тях не може да обори въобще съществуването на перпетуум мобилета, които вече се продават в Италия, Америка, Япония Русия. Те не биха съществували, ако скороста на светлината беше константа. Но факта, че те вече се намират в много частни домакинства, красноречиво говори за това, че Айнщайн е един мошеник. Мога да дам много примери за това, че скоростта на светлината не е костанта, обаче те са излишни.
Последни новини