В Русия залагат за победата на Кристиан Костов на Евровизия 2017

Засега участието на руската представителка Юлия Самойлова в Евровизия 2017 остава под голям въпрос и руските букмейкъри залагат за 17-годишния московчанин Кристиан Костов, който участва от България, пишат руски медии.

Песента Beautiful Mess уверенно влезе в десетката на фаворитите, а някои сайтове, които правят прогнози, вече го поставят в първата тройка. Във всеки случай Кристиан ще влезе в историята на конкурса като най-младия участник през 2017 год.

Името му е добре известно в Русия на феновете на шоуто "Голос. Дети". Кристиан участва в първия сезон на вокалния проект на "Первий канал". Той попадна в отбора на Дима Билан и стигна до финала. 

Дима Билан пожела успех на своя възпитаник. Все пак в някакъв смисъл той първи даде звезден старт на Кристиан, когато натисна бутона на сляпото прослушване и водеше този участник до самия финал, пишат още медиите в Русия.

Що се отнася до българските фенове на младия талант, те останаха раздвоени в онлайн гласуването, след като бе пуснат втори видеоклип на песента, с която той участва. За участие в онлайн класацията на нашия представител играят роля само гласовете на официалния канал на Евровизия в YouTube:

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини