„То“ нахлува с първи официален и смразяващ трейлър

Хорър трилърът „То“, чийто римейк предстои да видим много скоро, вече надниква през първия си трейлър в смразяващи кръвта две минути и трийсет и две секунди. Андрес Мускети („Мама“) е режисьор на лентата по ненадминатия роман на Стивън Кинг, всяващ ужас в сърцата на читателите десетилетия наред.

Ще видим познатия сюжет – в градчето Дери, Мейн, започват безследно и зловещо да изчезват малки деца начело с Джорджи, по-малкото братче на Бил. Самият Бил и приятелите му, които се обединяват в търсене на отговори, скоро разбират, че това, срещу което се изправят, съществува (и убива) от векове. Там, под улиците, навътре в канала, живее зло, което най-често се явява под формата на клоун с остри зъби... или под формата на най-големия ти страх, какъвто и да е той. Защото Пениуайз знае.

В ролята на най-зловещия клоун, съществувал някога, ще видим Бил Скарсгард (Allegiant). Филмът е предвиден да е от две части, а работата по него тече още от 2012 година, когато за пръв път беше обявен официално. Пълното име на първата част на лентата е „То: Част първа – Клубът на загубеняците“. А трейлърът определено изглежда като нещо, което може да ни накара да се развълнуваме силно за това, което предстои. Сюжетът на адаптацията, както можете да видите във видеото по-долу, е позициониран през 80-те години, а цялостната атмосфера напомня на тази в хитовия Stranger Things. Със сигурност обаче той ще носи собствен, оригинален отпечатък и дух на един от най-майсторските писатели в хорър жанра.

Ето го и самия трейлър.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини