Кметът Мелемов ще подкрепи участието на културиста Младен Илиев на Балканското първенство в Черна гора

Изображение 1 от 2

    Кметът Николай Мелемов ще подкрепи участието на културиста Младен Илиев на Балканското първенство, което ще се проведе в Черна гора. Това съобщиха от пресцентъра на община Смолян. 32-годишният смолянчанин  спечели златен медал от 19-то издание на „Турнир Пловдив" в надпреварите в отворената категория.  Състезанието, което се проведе в Международен панаир Пловдив бе и квалификация за Балкански и Европейски първенства през 2017 г.  Именно първото място и спечелената купа изпраща Илиев на Балканските надпревари. Културистът и треньорката му Ирина Емилова разговаряха с кмета и клуб „Ира” – Спорт в Смолян да бъде включен в спортния календар на общината. Мелемов благодари на културиста за достойното му представяне на състезанието и обяви, че ще го подкрепи, за да участва в Балканското първенство в Черна гора, което е в края на тази седмица. Илиев  отбеляза, че спортната база в града е идеална и общината е създала условия за спорт в нашия град.
    Мелемов посочи, че спорта е един от приоритетите на общинското ръководство. Градоначалникът пожела успех на културиста и обяви, че ще подкрепи и клуба, в който той тренира.
    С културизъм Младен се занимава от 2013 г., но това е първото му златно отличие в състезателната му кариера. Той участва от името на пловдивски тим в последните надпревари, но тренира в смолянския клуб „Ира" – Спорт. Треньор от Смолян е Ирина Емилова.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини