Димитър Рачков и Мария Игнатова направиха официално изявление за отношенията си

Актьорите Димитър Рачков и Мария Игнатова направиха официално изявление по повод множеството фалшиви новини от последните дни за отношенията между тях.

Ето и пълния текст на изявлението:

"От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската "преса", без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани.

За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как. С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства.

Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!"

Междувременно от екипа на "Господари на ефира" напомниха, че от 1 май 2017 г. Мария Игнатова и Румен Угрински встъпват в длъжност като водещи на актуалното предаване.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини