Кристиан Костов в топ 3 на вероятните победители в "Евровизия" според букмейкърите

Букмейкърите поставиха българския участник в "Евровизия" Кристиан Костов на трето място сред възможните победители в песенния конкурс, съобщи РИА Новости. 

Българинът е на трето място според подборката от различни букмейкърски сайтове, публикувани на сайта oddschecker.com, с коефициент 16/1. Според букмейкърите Костов непременно ще стигне и до финала, след като тази вечер излезе на полуфинала на "Евровизия", като коефициентът за това е 4/5. 

На първо място сред вероятните победители в "Евровизия" букмейкърите поставят италианеца Франческо Габиани със среден коефициент 6/5. 

Втори в класацията пък е участникът от Португалия Салвадор Собрал с коефициент 15/8. 

Според прогнозата на Google за победителите на тазгодишното издание на конкурса Кристиан Костов също може да попадне в челната тройка. На първо място в тази класация се нарежда песента „Requiem" на Алма от Франция с 266 точки. Втори с 257 е победителят от Сан Ремо италианецът Франческо Габани с „Occidentali's Karma". Според класацията на Google българинът ще е трети с 240 точки.

Днес се провежда вторият полуфинал на "Евровизия". Кристиан Костов ще излезе на сцената в Киев под номер 15 и ще изпълни своята песен "Beautiful Mess".

Големият финал на конкурса е в събота. След първия полуфинал за финала се класираха участниците от Молдова, Азербайджан, Гърция, Швеция, Португалия, Полша, Армения, Австралия, Кипър и Белгия. 10-те финалисти ще се присъединят към Голямата петица (Германия, Италия, Франция, Испания и Великобритания) и домакините от Украйна, които имат запазено място на финала.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини