Вместо да се погрижи за детето си, късметлия от лотарията похарчи набързо печалбата

Изображение 1 от 3

    Преди време Реджеп Газиев от доспатското село Змеица стана известен с това, че спечели 100 хиляди лева от лотарията. Реджеп има дъщеричка в будна кома и тогава се кълнеше, че парите от печалбата ще вървят за нея. Три месеца по-късно роднини и съселяни са вдигнали ръце от него. Вместо за детето, Реджеп за по-малко от три месеца е успял да профука по-голямата част от парите за стари коли и купони.

    Сега, вместо в Змеица, Реджеп и семейството му живеят в Девин. Наели стара къща, която Газиев уж  мисли да купи, за да имат дом, а детето да е по-близо до лекари и рехабилитатори. Парите му обаче отиват най-често за алкохол, коли и дискотеки. Показва с гордост новите си придобивки. За един джип на старо казва, че платил 40 хиляди, другите три коли били по-евтини. Реджеп няма книжка и си наемал шофьор, да го кара където иска, платил бил за това 10 хиляди. Къщата, която е наел е пред срутване. Там сред мръсотия, мизерия и цигарен дим лежи болната му дъщеричка. Съпругата му смята, че за детето трябва да наемат рехабилитатор. На това Реджеп отговаря, че има време.  Жената казва, че с получаването на печалбата около него се струпали хора, които се възползвали от него. А компаниите и нощният живот променили Реджеп коренно. Парите го скарали дори със семейството му. Станал агресивен, налитал на бой.

    Когато Газиев спечели 100-те хиляди, заедно с него се радваха и хората от родното му село Змеица.  Всички смятаха, че печалбата е чудо - дошла в дома на бедното семейство, за да помогне за лечението на дърщеричката му.  Днес обаче в селото всички са възмутени и смятат чудото за проклятие.

    СмолянБгвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини