MUSE - Dig Down на живо от Нашвил (видео)

Видеото е записано на живо от концерта на MUSE на 03 Юни 2017 в Аскенд Амфитиътър в Нашвил, Тенеси. Сингълът “Dig Down” е нов - излезе в края на май 2017.

В парчето звучат най-вече от барабаните на Доминик и китарата на Крис, Мат има малко соло през втората половина на песента. Матю казва, че е написал песента шест седмици преди да я представят. Това означава, че писането, репетирането и записа на песента, както и официалния ѝ клип, са завършени за по-малко от два месеца. Студийният запис е направен в Air Studios в Лондон през април 2017. Още по-интересно става да видим изпълнението на живо.

Първата реакция на хардкор феновете не приемат особено добре парчето. Обаче живото изпълнение във видеото екзалтира публиката в Нашвил. Очилата на Мат не остават незабелязани от блогърите (сн.: abelgaloismuse)

В момента рок бандата е в началото на североамериканското си турне. То започна на 20 май от Уест Палм Бийч, Флорида и ще продължи през щатите до 20 септември, когато е концертът в Солт Лейк Сити

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини