Шведско гадже преби Сани Алекса от X Factor?

Изображение 1 от 2

    Сани Алекса е била жестоко пребита от гаджето си Sammy Key Swärd. За побоя пловдивчанката съобщи лично в социалната мрежа. Александра Апостолова, както е истинското име на певицата, изгряла през 2011-та в X Factor, е публикувала свои снимки, от които би трябвало да личи, че е посегателството върху нея е било брутално.

    "The love of my life just did this to me (Любовта на живота ми току-що ми причини това).
    Швед... ИСКАМ справедливост....... Sammy Key Swärd", е написала Сани. В момента тя живее при него в Гьотеборг, заради което повечето от коментиралите я призовават спешно да се обади на полицията и да се прибира обратно в Родината.

    Някои обаче коментират, че е и напълно възможно видът на Сани да е всъщност артистичен грим.

    "Госпожице, съветът ми може да е закъснял, но в случаи като този първо наберете 112. Гарантирам ви че на 5та минута ще се изсипят 2 коли полицаи и ще закопчаят насилника. С постването на снимки във фейса не постигате нищо. Ако го правите от криворазбрана любов, недейте. Щом ви е посягал веднъж, пак ще повтори. Махнете се оттам, ако няма къде да отидете опитайте номера на БГ посолството в Стокхолм +46 8 20 25 27", призова към реални действия един от коментиращите. Има и такива обаче които я обвиняват, че "Определено си го заслужават такива като теб които все ревете и търсите чужденци,че Българските мъже сме най-лоши, те ви сега и си ближете раните, дръжте негрите и емигрантите и не се оплаквайте ще става още по лошо,заслужавате си го всички долни ку.ви!!!"

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Аа
      ааа
      1 0
      14:20, 11 юни 2017
      Га яде кюфтетта на въпреки ни рива.
    Последни новини