Супербасът на Pentatonix Ави Каплан разкрива още от себе си (видео)

Супербасът на Pentatonix Ави Каплан се раздели най-приятелски с акапелната група. Мъжът, който може да изпее най-ниските тонове на планетата разкрива богатството на своя глас и душа в сингъла "Fields and Pier" от дебютния си самостоятелен проект, който излезе тези дни.

Артистичното име на 28-годишния Авриел Бенджамин "Ави" Каплан - певец и автор на песни, сега е Avriel and the Sequoias. Той е независим артист, а "Fields and Pier" ни показва колко красива и смислена може да бъде инди музиката. Разбира се, щастливи сме да чуем и онзи момент, където гласът и челото се сливат в едно "подземно" B1, както отбелязва един от коментарите. Е, сред феновете върви дискусия дали не е контрабас, защото виолончело не слиза толкова ниско (за разлика от гласа на Ави)

В клипа Ави е клониран, в съответсвие с многогласа, всички линии на който изпълнява самият той. Получило се е богато и изискано звучене с минимум инструменти, но това не е за учудване, ако сте чували обертонното пеене на Ави или участието му с класически проекти..

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини