Млад мъж загина на място след полет от 6-тия етаж в „Бадема“

    Млад мъж загина тази сутрин рано в кв. “Бадема“ след като падна от прозореца на 6-тия етаж на стълбищната площадка в блок 13.

    Инцидентът е станал десетина минути преди седем часа, разказаха съседи. Починалият мъж се казва Байрям и е работил в Хасковската фирма “Глобал“.

    Байрям бил кротко момче, комшиите му говорят само хубави думи за него. Чували, че е дясната ръка на шефа на фирмата, в която работи. Тази сутрин, както обикновено, той завел работниците на местата им и се върнал в квартала.

    Въпреки, че първоначално се чуло, че става въпрос за самоубийство, според съседите му малко вероятно е, младият мъж да се е самоубил. Още повече, че входът от който е паднал, не е този, в който Байрям живее. Апартаментът му е в съседния вход. Много странен факт е и че по фасадната стена под прозореца, през който е паднал мъжът има кръв. От вътрешната страна на дръжката на прозореца също имало кървави следи. За това и комшиите градят версия, че вероятно преди фаталния полет за Байрям, той е имал някакво спречкване с някого. Затова хората коментират, че може би става въпрос за убийство. Какво обаче се е случило рано тази сутрин на последната етажна площадка във входа на блок 13 в „Бадема“ остава мистерия засега. Енигмата ще бъде разплетена след изводите на съдебния лекар, който ще направи аутопсията, както и от анализите на криминалистите.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Ли
      Лилито Павлова
      7 -176
      19:41, 16 юни 2017
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • Ха
        Хами
        105 0
        22:29, 16 юни 2017
        Животът е много кратък,никой няма гаранция за утрешния ден...човек не може да разбере болката докато не я изпита...Не пожелавам да я изпитате,но все някой ден ще загубите близък човек и ще ви боли,нека тогава се сетите за вашия коментар...Нас днес ни боли,боли ни до смърт толкова ли е трудно да си запазите нечовешките коментари...Загубихме един прекрасен батко,един прекрасен ЧОВЕК,един прекрасен баща...каква душа носите не мога да разбера!!!
      • Па
        Павлов
        26 -2
        11:16, 17 юни 2017
        Лилито Павлова, голям злобар си бе! Като си ербап да си правиш майтап на гол г-з, поне си напиши името!
    • 2
      Ем
      Емин Ахмед
      62 -5
      20:00, 16 юни 2017
      Лилито Павлова пожелавам ти да идеш ти там !
    • 3
      До
      До Лилито Павлова
      54 -2
      23:03, 16 юни 2017
      Г-жо Павлона, когато не познаваге човека не говорете, той беше много добър човек, поне от съчуствие към близките му трябва да си направите преценка какво е вашето изсказване и да се засрамите!!!
    • 4
      Пр
      Приятел
      45 -2
      23:50, 16 юни 2017
      Момчето беше много добър човек,бог да го прости,а за тези отрепки които пишат без да мислят да ви е.а майката
    • 5
      Сл
      славейко
      16 -7
      15:24, 17 юни 2017
      Пичове не обръщайте внимание на ЛИЛИТО тя е ГЕРБАДЖИЙКА вероятно вие не сте такива и не сте гласували за тях
      • Ww
        www
        5 -1
        15:28, 19 юни 2017
        И ти и Лилито сте тъпаци. Нарочно сте се писали с името на бившия регионален министър и сте направили този гнусен коментар. Нямате страх от бога и свян пред нищо. Тъпкано да ви се връща гадни червени, гошовски и пеевски тролове.....
    Последни новини