ТОП 10 незабравими гафове при предаване на живо (видео)

Фалове се случват по време на живо предаване. Но какво да кажем, когато на репортера му потече ... нещо от носа и този героичен репортер не спира да говори, нито го избърсва, Или когато водещата със свободна къса рокличка така възторжено жестикулира, че я вдига със собствената си ръка. Какво да кажем, освен "голям фал". В графата "тялото на водещия е също човешко тяло" можем да включим също хълцане и други неподходящи телесни прояви.

Предлагаме ви една от видеокомпилациите и от нея ще се убедите, че гафовете на живо стават по всички краища на света. Има голямо разнообразие от падащи водещи и репортери. Истинска наслада за очите. По колко много начини могат да паднат? Няма ограничения, такава е разнообразна тази професия...

Другата тенденция в гафовете на живо са падащите неща в кадър. При тази тенденция може да се срути стената до репортера, може падащото нещо да е камерата, а може да падне и гръмотевица.

Нещата, които се случват зад нищо непорозиращия водещ са трети устойчиво появяващ се вид издънки. Това може да е на видеостената, може да е някой който пие вода от вазата, или двама мъже да се разсъбличат страстно на заден план или да пропълзи някой през студиото, мислейки, че в момента картината се предава от камерата за близък план. Отличителен момент на тови тип гафове е, че водещият продължава с думите си, но съдържанието не зависи повече от тях, а от фона.

Има и супер издънки, като да си сбърка името водещата и други, които се случват, защото той или тя не смята, че е в ефир.

Всичко това впечатлява зрителите и мотивира създателите на тази и други подобни компилации. Като цяло радостта от грешките на тези, които са публично непогрешими, е повсеместна.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини