Правят благотворителна фото изложба в подкрепа на Ники

    Областният управител на Хасково Станислав Дечев съвместно с Клуб по фотография към Младежки център Хасково организират Благотворителна изложба #ЗаНики. Тя ще бъде открита на 26 юни /понеделник/ от 12 часа във фоайето на областна администрация. На нея ще бъдат показани 25 фотографии от конкурса за любителска снимка „Виждам красотата“. Той бе обявен от областния управител на Хасково Станислав Дечев по повод 1 юни- Международен ден на детето. В него се включиха 35 млади фотографи от цялата област. Освен отличените в конкурса снимки, на изложбата ще бъдат показани още фотоси, с цел събиране на средства за лечението на 17 –годишната Ники Корондилева от Хасково.

    Идеята за благотворителната изложба е на губернатора Станислав Дечев, а участниците във Фото клуба от Младежки център Хасково избраха за кого да бъдат дарени средствата от нея.

    Фото изложбата ще остане във фоайето на областна администрация Хасково от 26 до 30 юни. През всичките 5 дни ще могат да се правят откупки на фотографиите, а парите от тях ще бъдат преведени по сметката на Ники, с титуляр Росица Ленкова, майка на момичето:

    Пощенска банка BG66BPBI 7926 106 4334 801

    BIC: BPBIBGSF

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Лю
      лют *********
      6 -5
      08:36, 20 юни 2017
      Ама Славчо още ли е областен управител?
    • 2
      12
      123
      2 -2
      10:18, 20 юни 2017
      Много хубава идея,но моля областна администрация,да посочи кои точно 25 творби от участващите в конкурса ще участват в изложбата. .
      • Du
        Dumper
        1 0
        11:07, 20 юни 2017
        Ами това ще разберете като посетите изложбата, нали?
    • 3
      Са
      Само за Ники ли
      7 -2
      10:25, 20 юни 2017
      Много се извинявам, но от известно време мисля, че всяка една благотворителна кауза в града е свързана само с Ники. Успех на детето, дано оздравее. Не ме разбирайте погрешно, но няма ли и други нуждаещи се болни деца от помощ?
      • Не
        Незапознат
        0 -1
        18:21, 20 юни 2017
        Има и не само деца!Винаги ще има!Но я си представете всичките те да разчитат на благотворителност.Ако са един или двама както и да е.Майката по стечение на обстоятелствата и всички подкрепящи я по различен начин успяват да набавят средства за да дадат най-доброто за лечението на Ники.Това е нормално и едва някой би имал друго мнение.Дразнещото нещо е че този Дечев и всички други правещи концерти,изложби и т.н.използват това име за градене на имидж и реклама като в замяна събират парите нужни за лечението.Казано с две думи купуват си го с чужди пари.Това безспорно устройва двете страни.Но само тях.Колко други има които не могат да се доближат до това заради липса на средства.Всякой би желал да се лекува по възможност навън.Тези всичките са се впрегнали да помогнат само на едно дете а не да се атакува системата за да може и други да имат този шанс.
    Последни новини