Племенник преби вуйчо си до смърт заради забележка, че е лош животновъд

Мъж на 60 години почина в линейката на път за болницата заради забележка. Той е пребит до смърт от 40-годишния си племенник, който вече е задържан.

Роднинската разпра е станала в село Остър камък. В полицията в Харманли сигнал е подаден вчера около 9.20 часа от Спешното.

Медиците информирали униформените, че при тях са постъпили възрастни мъже на 60 и 80 години, пострадали при побой. Изпратените на място полицейски служители установили, че задържаният е влязъл в пререкания с вуйчо си и дядо си. Разпрата е прерастнала във физическа саморазправа заради отправени реплики от страна на старците, че момчето не може да се оправя с работата по отглежданите животни. Тогава младият мъжът се ядосал и бутнал пиещите алкохол старци на земята. Дядото е с охлузни рани по лява ръка и лява вежда, прегледан, обработен и изписан за домашно лечение, без опасност за живота. Вуйчото обаче бил в тежко състояние и изпаднал в кома, откаран е към  Пловдив, но по пътя е починал в линейката. Трупът е транспортиран в „Съдебна медицина“ Хасково за аутопсия. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини