Манол Генов : За да спечелиш някого, не е задължително да го наречеш "Шайка"-та

"Кой съм аз да спирам устрема на един нестандартен образ, решил да се упражнява върху името ми с наивната надежда, че така ще стане известен. Г-н Антон Тодоров има пълно право да търси как още и още да се хареса на онези, които го приютиха в политиката, след като безстрашно ги нарече "Шайка" в авторско произведение преди време. Желая му скорошно пълно и всестранно удовлетворение в изследователската му мисия да проверява къде колко избирателни гласове има подадени за мен на предсрочните парламентарни избори." Така Манол Генов коментира изказванията на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, че "социалистът Манол Генов трябва да изхвърчи като "тапа" от парламента". Припомняме, че заедно със свои колеги Тодоров поиска приложението към искането за свалянето на имунитета на Генов, направено от главния прокурор Сотир Цацаров. От документите той цитира изречението "Парите идват от Манол Генов". Така в приложенията към искането на главния прокурор имало доказателства от СРС-та за връзки на Манол Генов с криминогенна среда. Овен това се съдържали показания на ромски лидери от Асеновград.

Коментарът на Генов: "Нямам причина да се срамувам от нито един глас в моя подкрепа, същото важи с пълна сила и за ромския етнос. Стотици са онези от тях, които ме познават от години и знаят, че на моята подкрепа като политик , общественик и в лично качество могат да разчитат винаги - на разговор наяве на приемен ден, по телефон или на случайна среща. Що се отнася до разследването за купуване на гласове, по което съм привлечен, нека и г-н Тодоров има търпение, след като очевидно познанията и юридическата му култура дават видим дефицит. Нямам притеснения, защото очаквам в хода на разследването да бъдат събрани всички онези факти и обстоятелства, убягнали до момента, които ще покажат истината. Нито на политиката, нито на избирателите, нито на правосъдната система гледам като на "Шайка". Авторът на това произведение обаче едва ли ги приема по този начин. Стискам му палци да се докаже там, накъдето се е засилил, защото има нужда да обнови имиджа си, дори и на чужд гръб. Все пак няма да му е за първи път."

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ц
    Ц
    7 -2
    15:59, 25 юли 2017
    Генов,отново доказваш колко си нагъл и какъв лъжекрадец си.
    • Ми
      Милен Стоилов
      0 -1
      18:38, 27 юли 2017
      Истина е, той трябваше да отиде при Цв. Цветанов да го научи на честност, почтенност, искреност и апартаменто-уреждаемост! А Б. Б., какви съвети може да даваааааааа...?!
  • 2
    От
    Отвратен
    8 -2
    18:28, 25 юли 2017
    Що не мога и аз да те потърся по телефона, каккто някой от махалата?
  • 3
    Ан
    анол
    3 -2
    08:26, 27 юли 2017
    От повече акане акото не става по-апетитно. Маноле политиката за теб приключи.
  • 4
    Ми
    Милен Стоилов
    1 -2
    18:30, 27 юли 2017
    Г-н Генов, не се правете на изненадан! Не Ви познавам, но чух извън медийни коментари от от хора, които имат информация за дейностите и поведението Ви. Ами така е, един мой приятел често споменава ботевата фраза - "...свестните у нас считат за луди..." Пречите бе господине - пречите.....! Обаждате се, критикувате, а това не се харесва на богопомазаните. Сещам се за реплика на Георги Русев в един филм - "........ честността и девствеността при жените ПРЕЧАТ....!" Очаквайте да чуете, че когато сте посещавали луната, сте продавали на извънземните цигари без бандерол - и ще го докажат. Що се отнася до плужекът Ант. Тодоров - не падайте толкова ниско, когато те лаят помияри, не е задължително и ти да заставаш на четири крака...! Това мекотело още има фекалии по мустачките, от старателното облизване на десетки дирници. Ако утре се издигнете на по-високо ниво - ще тръгне след Вас и тогава да му мислят гербаджиите...!

Още новини

Последни новини