Кобрата излиза срещу Джошуа. Скоро

Кубрат Пулев вероятно ще се боксира с Джошуа на 28 октомври в Кардиф, възможна е и дата 11 ноември в Лас Вегас. 

Темата стана гореща, след като днес стана ясно, че Владимир Кличко прекратява спотрната си кариера. Датата е спомената от промотъра на Джошуа Еди Хърн в предишно интервю. Но днес той отново потвърди, че мачът е предстоящ, след като реваншът на Кличко с Джошуа няма да се състои.

Джошуа победи Кличко в Лондон и отложи срещата си с Кобрата, заради договорения реванш на 11 ноември в Лас Вегас. След като очевидно реваншът няма да се състои, световният шампион има два варианта - или да защити титлата на IBF до 2 декември, или да я оваканти.

Пулев е задължителен претендент за пояса на Meждународната боксова федерация (IBF). Той не веднъж е заявявал, че ще се боксира за този пояс, независимо кой ще бъде съперникът.

"Ако не се бием с Кличко, ще има мач с Пулев на 28 октомври в Кардиф", каза Хърн миналия месец в интервюто му за "Дейли мирър".  Джошуа тогава също изрази намерение да се боксира с Пулев, ако Кличко не активира клаузата за реванш. "Плановете ми за 2017 г. са изградени около две възможности - Кличко или Пулев." Сега плановете се променят и срещата му с Пулев изглежда скорошна.

"Така че вече започнахме преговори с Кале Зауерланд", заявява днес Еди Хърн пред Sportsmail. "Вариантите за дати също остават същите - 28 октомври или 11 ноември".

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини