Има ли бъдеще селският туризъм? Днес в Смилян канят на среща по темата

 Какво е бъдещето на българското село и селския туризъм ще бъде основната тема на среща-разговор, която се орагиназира днес в Смилян. Организаторите са планирали и среща със съавтора на книгата „Села и туризъм“ Гавраил Гавраилов.

Библиотеката при НЧ "Проф. д-р Асен Златаров 1927" в село Смилян кани на срещата всички желаещи от жителите, собственици и управители на места за настаняване и хранене, доставчици на туристически и свързани с него услуги, както и гостите на родопското село.

Авторът Гавраил Гавраилов ще сподели интересни практики в предлагането на селски туризъм в различни краища на България.

Всеки от участниците в дискусията ще може да сподели виждания за перспективите и проблемите пред развитието на селския туризъм в Средните Родопи, както и да си купи книгата "Села и туризъм" с автограф от автора.

Желаещите да се запознаят със съдържанието на изданието преди срещата могат да го направят в Посетителски информационен център -Смилян/Smilyan Visitors Center, където е на разположение читателско копие от нея.
Срещата ще бъде на открито в парка пред централен вход на НЧ "Проф. д-р Ас. Златаров 1927" в Смилян на 10 август от 18 часа.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Коментари в сайта

Последни новини