Проверяват двама заради незаконен тютюн

Предварителна проверка за престъпление с акцизни стоки е образувана срещу 52-годишен жител на Първомай. Вчера в дома му служителите на реда открили и иззели 14 килограма натрошени тютюневи листа, без български бандерол. Съобщението е на Пресцентъра на вътрешното министерство и идва ден след като в Районното управление е започнала и друга проверка - на 48-годишен жител на Първомай, от когото е иззет нелегален тютюн с общо тегло 37 кг.


parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ан
    Ангел Атанасов
    5 0
    14:38, 11 авг 2017
    Якото удушване на народа тече с пълна сила! Паралиите няма да си купуват от тоя тютюн и да си свиват качаци! Правят го бедните! За тях е тоя мор!Някой ще каже - кой ги кара да пушат... Вярно, но си е удушване! С ракията - също! Докъде стигнахме в "демокрацията" - да плащаш на държавата затова, че си изкарал плодове и си си направил напитка, какво като е алкохолна? Или пък, че си отгледал тютюн и си го пушиш!!! А ако си накисвам краката в него? На Запад цигарите били 5 евро, т.е. по-малко от 2 пъти от тука. А доходите колко пъти са над нашите???
  • 2
    Мр
    мрън-мрън
    1 -1
    14:47, 11 авг 2017
    Такова количество тютюн не е за лични нужди.Голяма част от циганите правят цигари и продават.
  • 3
    Бр
    Брат Упит Мангасарян
    4 0
    18:49, 11 авг 2017
    Не разбрахте ли циганите ги пази полицията и Кмета. Щом си ******* свивай цигари и ги продавай в магазина си който ама хич не е законен. Ако пък си редовен данъкоплатец цялата им система се стоварва върху теб - данъци , лицензи, ХЕИ, ДВСК , НАП и така докато почнеш да виеш от немай на къде " ИСКАМ ДА СЪМ ******* В ТАЯ ДЪРЖАВА"
  • 4
    Бр
    Брат Упит Мангасарян
    4 0
    20:56, 11 авг 2017
    След редакторската цензура закритото с звездички да се чете "СИГАНИН"
Последни новини