17 °C

Смолянчани алармират: Междублоковите пространства - джунгли, алеите към Галерията, Библиотека и Музей потънаха в храсталаци

Гражданите на Смолян недоволстват от запуснатото състояние на основни пътни и пешеходни връзки към културния комплекс на областния град. Снимките са публикувани в социалната мрежа от възмутена смолянчанка Галина Хаджииванова, която недоумява защо тротоарите и асфалтовите пътечки към библиотека, галерия и музей са в окаяно състояние, въпреки, че са от най-търсените и посещавани от туристите куртурни забележителности. Комплексът е на няколко десетки метра от общинската администрация, в същинския център на Смолян.

"Всичко скоро ще потъне в храсти и бурени, както и изоставената детска площадка на 7 -мо училище. Моля за внимание към отговорните институции!", пише в поста си жената. Не са единични сигналите на граждани и за неокосени междублокови пространства, обществени места около жилищните комплекси. Масово хората се оплакват, че в техните райони не е пръскано за кърлежи и други насекоми от години.

Щиляна Чакърова


1 Коментар

Видеа по темата

Още новини

Хороскоп за 16.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини