Тишина на Слънчев бряг. Валери Симеонов на проверки.

Под ръководството на вицепремиера Валери Симеонов в Слънчев бряг през уикенда продължават проверките на дискотеки, барове и ресторанти, като са установени множество нарушения. В събота срещу неделя в центъра бе много по-тихо, след затварянето на дискотека „Оксижен“. Останалите култови заведения в централната алея също намалиха децибелите, предаде БНТ.

Eлена Иванова, председател на УС на Съюза на собствениците в Слънчев бряг, днес пита " Чия е идеята да се мачка по този начин бизнесът в Слънчев бряг пише Флагман. Тя настоява за среща с вицепремиера Валери Симеонов .

Съвместни екипи на полиция, НАП, Агенцията за храните, Регионалната здравна инспекция и Инспекцията по труда са установили в Слъбчев бряг нарушения на различни законови и нормативни актове, регламентиращи дейността на заведенията и хотелите..

НАП са констатирали фискални нарушения и издаване на неистински касови бонове, както и разлика в наличните пари и фискалната памет на касовите апарати.

Имало е и нови случаи на наличие на храни с неясен произход и такива с изтекъл срок на годност.

Регистрирани са нарушени изисквания за пожарна безопасност, както и липса на здравни книжки и трудови договори.

В социалните мрежи се появиха и видеокадри, заснети от посетители на клуб „Бедрум“. Някои граждани видимо недоволстват от нощната проверка. Някои питат "това ли е работата на вицепремиер, да се мята по нощни заведения"

В понеделник в Бургас Симеонов свиква съвещание на координационния съвет по туризъм и там ще бъдат оповестени резултатите от проверките през изминалите дни.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Х
    х
    1 0
    12:14, 14 авг 2017
    Трябва да се уговори членския внос и после пак по старо му.
  • 2
    Ми
    Мина
    3 0
    20:59, 14 авг 2017
    Хора, не смятате ли , че трябва да се сложи край на тази селяния - да смяташ , че съобразяването с правилата е за простолюдието . Простакът превзе всичко - морето, планината , няма спасение от него.Добре, че се намери един опък човек като Валери и се заяде със селинджърите. На когото му харесва да му дънят ушите с чалга,кючеци и "яката дупара" , моля, но в затворени и обезшумени помещения. Пък нека после ушите му дават "заето" поне една седмица.Аз такава музика не слушам и не желая някой да ми я натрапва.
Последни новини