Черна неделя. Осем загинаха на пътя

Четирима загинаха при тежък инцидент на пътя Плевен - Ловеч. Сигналът за катастрофата е получен минути преди 15 часа, веднага са били изпратени екипи на полицията, пожарната и центъра за спешна медицинска помощ. 

По първоначални данни, на второкласен път II-35, малко след село Брестовец лек автомобил с плевенска регистрация, движещ се в посока Плевен е загубил контрол над управлението и се е ударил челно в автобус, с пловдивска регистрация, пътувал в посока Ловеч.

Вследствие инцидента на място са починали четирима души, пътували в  лекия автомобил. Няма пострадали пътници от автобуса. Движението в участъка на инцидента се регулира от полицейски екипи. На място се извършва оглед. 

Двама загинаха при тежка катастрофа край село Микре. Инцидентът е между 3 леки автомобила

Сигнал за тежкия инцидента, станал на главен път I-4 на територията на област  Ловеч, в района на село Микре е получен  в 15.25 часа. По първоначални данни има загинали двама души. Пътят бе затворен и двете посоки. Организиран бе обход през  Сопот.

Дъждовното време и трафикът предизвикаха катастрофа и на пътя Шумен - Карнобат, до разклона за село Дибич.

58-годишна жена и 9-годишно дете са загинали, а мъж е откаран в МБАЛ - Шумен - той е в тежко състояние. По първоначална информаьия лек автомобил се е блъснал в товарен. 

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта

Последни новини