15-годишен шофьор обърна кола с още две деца в нея

15 -годишен шофьор и непълнолетните му спътници катастрофираха с Пежо между селата Горно и Долно Войводино.

Инцидентът е станал в събота около в 22,15 часа, а причината за него е несъобразена с релефа на пътя скорост.

15-годишното момче от село Мост е загуб ило контрол над колата и заедно с останалите пътуващите в нея негови съселяни- на 10 и 16 годишна възраст са се преобърнали в дясно от пътя.

От удара, непълнолетният водач е с охлузни наранявания по ръцете и главата. Спътниците му са с охлузвания и контузни рани. Всички са прегледани и освободени за домашно лечение. Съставени са актове, уточняват от МВР-Хасково. 

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ка
    каунь
    29 0
    12:57, 28 авг 2017
    15 годишен " шофьор" -Брях.... Ай стига ве ... шофьор е човек със СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ПРАВОУПРАВЛЕНИЕ. Това си е абсолютен нарушител и причината ИЗОБЩО НЕ Е в "...несъобразена с релефа на пътя скорост" , а в кухата глава на въпросното " нещо" и в родителите му оставили ключовете без надзор ....
    И още нещо на разбираем за Вас език :" А ва будали келявяи прости кой ви речи чи мойте да писвате ва тъпанарееее ..... Одите са пликчайте в гьоля и нимойте да съ плаште чи за путънтье оть кратуните дет са ви турени за глАви са хептен кухи и за въ държът утгоре"
  • 2
    Ха
    Хасковлията
    1 0
    10:06, 21 сеп 2017
    Абсолютно верен , и точен коментар. Браво на Каунь!!! Аз да попитам само - деца, след 22.00 ? Родителите са за глоба,и то сериозна. Ама пък, от друга страна, малкия Юсеинчо,взел от бай Ахмед ключевте ,качил Османчо и Халилчо, и отишли да се разходят, с Пежака. А аз се притеснявам, за някакъв си вечерен час!
Последни новини