Младежи управляват за ден Община Смолян и Областна администрация

За поредна година администрациите в община и областна управа в Смолян ще бъдат домакин на инициативата „Мениджър за един ден“.

На 12 октомври т. г. ученици от ОУ „Юрий Гагарин“ и ППМГ „Васил Левски“ ще имат възможност да съпреживеят един реален работен ден от управлението на общинската администрация. Макар и за половин работен ден, младите хора ще заемат ключови управленски постове – на кмет, заместник-кметове, секретар, директори на дирекции и ще ръководят община Смолян.

„Мениджър за един ден“ е сред най-популярните инициативи на Джуниър Ачийвмънт България. Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят. В нея винаги се включват, както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот. Инициативата „Мениджър за един ден“ се организира за шестнадесета поредна година от фондация „Джуниър Ачийвмънт България“. Мисията на фондацията е да подготвя младите хора за успешното им реализиране на все по-конкурентния пазар на труда и превръщането им във финансово грамотни и социално отговорни бизнес лидери.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини