Варненско Рено засече пикап с торти

Изображение 1 от 5

    Варненско Рено натресе пикап с торти на детелината на изхода на Хасково в посока Димитровград. Движейки се по булевард „Васил Левски“ шофьорката на френската кола отнела предимството на пикапа Рено Партнер, движещ се в посока Бригадирския град, при което последвал сблъсъка. Сериозно пострадали при катастрофата няма. Водачката на варненската кола, жена на средна възраст, беше видимо изплашена и плачеше. Предницата на автомобила ѝ беше смачкана, а Пежото беше огънато в задната част. От фирмата за торти бяха изпратили друга кола, за да претоварят стоката.

    На мястото на инцидента пристигнаха полицаи, които да изяснят точните причини за удара. Двамата водачи бяха тествани за алкохол, но наличие на промили не беше открито.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      00
      001
      10 -1
      19:55, 11 окт 2017
      Детелина е баба ви
    • 2
      Та
      Тая комисия
      13 -1
      20:01, 11 окт 2017
      по транспорта да не играе в един отбор с тенекиджиите?Толкова ли е трудно да се види статистиката на рисковите кръстовища и да се направи нещо?Човек от друг град изобщо не може да се ориентира в Хасково!
    • 3
      Ма
      майор костов
      3 -1
      22:47, 11 окт 2017
      Толкова ли не видяха въпросния знак за кръгово кръстовище, поставен на влизане към надлеза откъм ж.к. Орфей?! Оттам идва целият проблем!
    Последни новини