17 °C

Ученици от Смолян управляват за ден областната администрация

„За поредна година, Областна администрация Смолян с голямо удоволствие се включва в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“, утвърдена като мероприятие и провеждаща се в повече от 100 страни. ” Така областният управител Недялко Славов приветства младите мениджъри и им благодари за проявения интерес към ръководената от него институция.

Днес Областен управител е Иван Стоев от ППМГ „Васил Левски'', а неговите заместници са Соня Бозова от ППМГ „Васил Левски'' и Костадин Каневски от ПГИ „Карл Маркс“. Експерти „Връзки с обществеността“ са Анна Димитрова от Езикова гимназия „Иван Вазов“ и Мартин Куцев от ПГИ „Карл Маркс“.

Директори дирекция „АКРРДС“ са Дияна Куцова и Живка Тодорова от ПГИ „Карл Маркс“. Директор дирекция „АПОФУС“ – Весела Беширова, от ППМГ „Васил Левски''. Главен счетоводител е Ива Сечкова от ППМГ „Васил Левски'', а главен експерт ИТ – Петър Шамаранов, ППМГ „Васил Левски''. Началник отдел „Координация, административен контрол и регионално развитие“ – Неделина Михтарева, ОУ „Стою Шишков'' и началник отдел „Държавна собственост и устройство на територията“ – Анелия Бакърджиева, ОУ „Стою Шишков“.

Славов отбеляза, че това е добър повод същността на работата в администрацията да стане по достъпна, както за участниците в проекта на Джуниър Ачийвмънт, така и за обществеността като цяло. „По този начин и чрез тази инициатива вие ще имате възможност да разберете какво правят областният управител, заместниците, експертите, да разкажете на вашите родители, близки, приятели. Това ще бъде полезно както за вас, така и за нас, тъй като това ще допринесе за повишаване доверието към държавните институции. ”

Областният управител изрази увереността си в полезния ефект от тази инициатива, като даде за пример, че много ученици, участвали в нея, вече развиват успешна кариера в сферата на политиката, бизнеса и други области. В заключение, Славов призова „мениджърите за един ден“ да задават въпроси, да бъдат любознателни. Пожела им успех, позитивни емоции в днешния ден и да останат с добри впечатления от работата на Областна администрация Смолян.

СмолянБГвести. нет


Видеа по темата

Още новини

Хороскоп за 23.07.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини