2 °C

Ученици от Смолян управляват за ден областната администрация

„За поредна година, Областна администрация Смолян с голямо удоволствие се включва в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“, утвърдена като мероприятие и провеждаща се в повече от 100 страни. ” Така областният управител Недялко Славов приветства младите мениджъри и им благодари за проявения интерес към ръководената от него институция.

Днес Областен управител е Иван Стоев от ППМГ „Васил Левски'', а неговите заместници са Соня Бозова от ППМГ „Васил Левски'' и Костадин Каневски от ПГИ „Карл Маркс“. Експерти „Връзки с обществеността“ са Анна Димитрова от Езикова гимназия „Иван Вазов“ и Мартин Куцев от ПГИ „Карл Маркс“.

Директори дирекция „АКРРДС“ са Дияна Куцова и Живка Тодорова от ПГИ „Карл Маркс“. Директор дирекция „АПОФУС“ – Весела Беширова, от ППМГ „Васил Левски''. Главен счетоводител е Ива Сечкова от ППМГ „Васил Левски'', а главен експерт ИТ – Петър Шамаранов, ППМГ „Васил Левски''. Началник отдел „Координация, административен контрол и регионално развитие“ – Неделина Михтарева, ОУ „Стою Шишков'' и началник отдел „Държавна собственост и устройство на територията“ – Анелия Бакърджиева, ОУ „Стою Шишков“.

Славов отбеляза, че това е добър повод същността на работата в администрацията да стане по достъпна, както за участниците в проекта на Джуниър Ачийвмънт, така и за обществеността като цяло. „По този начин и чрез тази инициатива вие ще имате възможност да разберете какво правят областният управител, заместниците, експертите, да разкажете на вашите родители, близки, приятели. Това ще бъде полезно както за вас, така и за нас, тъй като това ще допринесе за повишаване доверието към държавните институции. ”

Областният управител изрази увереността си в полезния ефект от тази инициатива, като даде за пример, че много ученици, участвали в нея, вече развиват успешна кариера в сферата на политиката, бизнеса и други области. В заключение, Славов призова „мениджърите за един ден“ да задават въпроси, да бъдат любознателни. Пожела им успех, позитивни емоции в днешния ден и да останат с добри впечатления от работата на Областна администрация Смолян.

СмолянБГвести. нет


Хороскоп за 17.01.2018

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини