Екопарк "Амзово" посреща участниците в пешеходния тур на 14 октомври с изненади,томболи и специални цени на съръженията

Много забавления и истински емоции очакват всички, които се включат тази събота в пешеходния тур до парк“Амзово“ край Смолян.

И година Смолян ще отбележи Световният ден на ходенето в сътрудничество с Община Смолян, като идеята е с всяка година ентусиастите да изминат близо петкилометровото трасе да нарастват. Домакините в парк „Амзово“ обявиха специално намаление на цените за ползване на всички съоръжения като въжена градина, 180 м алпийски тролей и 80 м детски алпийски тролей. Освен това в парка ще има забавни игри и томбола с награди.

Стартът ще бъде даден на 14 октомври /събота/ от 10.30 часа с начало от пешеходната зона на пл. „Свобода“ в Смолян до резерват „Амзово", като единственото, което трябва да направят участниците е да се екипират топло, да вземат храна и да се заредят с планинарски дух за приключения.

На местно ниво организатор е община Смолян в партньорство със сдружение „Фън ин дъ маунтин“, което изгради екопарка край града. Проявата е част от събитията, свързани с отбелязването на 105 години от Освобождението на Родопите и е включена в Спортния календар на община Смолян.

СмолянБГвести.нет

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини