Кой е новия хит на Родопския драматичен театър в Смолян ?

    Новата постановка на РДТ “Николай Хайтов“ „Дневникът на един луд“ се очертава да бъде новия хит от репертоара на Театъра, сочат отзивите на смолянската пулика. Билетите за премиерата свършиха като топъл хляб, а следващото представление ще се играе на 25 октомври 2017г.

    Тогава почитателите на театралното изкуство ще могат да гледат новата постановка по култовото произведение на Гогол.

    „Дневникът на един луд“ по Н.В. Гогол е история за челната среща на обикновения човек с действителността. История за приемането и неприемането на живота и нещата, които се случват около нас. За избора да чуеш истината и да я игнорираш или изобщо да не я чуеш, макар че целият свят я крещи в лицето ти. Действителността е плашеща сянка, която пада върху твоя личен спасителен остров. Какво ще направиш ти? Ще я приемеш ли? Ще се уплашиш ли? Какво правим ние хората с истината, която не искаме да чуем? Луд ли е този, който се опасява от истината? Луд ли е този, който мечтае и не иска да приеме ограниченията? Луд ли е Аксентий Иванов Поприщин? Това са само част от въпросите, заложени в пиесата, а отговорите всеки търси за себе си. 

    Това са само част от въпросите, заложени в пиесата, а отговорите всеки търси за себе си. Ако искате да откриете вашите, побързайте да запазите билети за представлението на 25 октомври от 19 часа в зала №1 на РДТ в Смолян.

    СмолянБГвести.нет
     

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини