Подпомогнаха лечението на малката Радост по време на 5-годишнината на център "Естетик ТТ"

    600 лв. бяха набрани за 4-годишната Радост по време на събитие, на което бе отбелязан 5-ия рожден ден на център "Естетик ТТ" в Димитровград. Проявата събра на едно място 35 от редовните клиентки на центъра, които подкрепиха благотворителната кауза в помощ на детето. Както писахме, Радост има детска церебрална парализа и от раждането си не може да ходи. Провежданото в момента лечение в Турция дава отлични резултати, но средствата на семейството не достигат.

    По време на празничното мероприятие собственичките на центъра - д-р Татяна Ташева и Татяна Джунова обявиха, че вече е извършена пълна подмяна на оборудването на центъра и той разполага с най-новата апаратура в бранша.

    В "Естетик ТТ" се предлага съвсем нова технология за трайно обезкосмяване, фотоподмладяване, лечение на пигментация, спукани капиляри и акне. За обезкосмяването се използва досегашният метод, но комбиниран с лазерна технология. Апаратът е безвреден, без да предизвиква болка и с много добър ефект, увери д-р Ташева. Центърът в Димитровград въвежда и нова апаратура за кислодорна терепия, безиглена мезотерапия и лифтинг на околоочен контур, който е проблем с напредване на възраста при дамите.

    "Естетик ТТ" ще изненада своите клиенти и с т.нар. Нефритена терапия. Тя идва от източните народи, където е била използвана като разкрасителна процедура за жените. С помощна на нефритения масаж полезните минерали се поглъщат от кожата, подобряват кръвообръщението и усилват притока на хранителни вещества. Радиочестотният лифтинг за повдигане е друго, което предлага центъра в Димитровград. С негова помощ се стимулират се фибробластите, за да произвеждат колаген и това води след себе си отличен подмладяващ ефект

    По време на събитието бе представена работата на Медицински център "Лилия" в София, занимаващ се с диагностика и лечение на проблеми с косата и кожата. Представителите на центъра демонстрираха иновативни продукти за лечение в областта на науката трихология, носещи марката DSD.  Присъстващите дами пробваха продуктите за коса и кожа и се увериха в техните отлични качества. 

    Център "Естетик ТТ" се намира на ул."Любен Каравелов" №22. Телефон за връзка - 088 871 83 83.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Li
      Lili
      3 -10
      23:37, 20 окт 2017
      Естетик е страхотно място, там се чувствам като бо... Виж коментара
    Последни новини