Семейство Симпсън, Орвил, Кости - през ноември по FOX

Орвил (The Orville)- Сезон 1
От 20 ноември, всеки понеделник, 22:00 часа
Премиера за България

Носителят на Еми, Сет Макфарлън (Семейният тип, Тед), е създател и продуцент на екшън сериала „Орвил“. Поредицата от едночасови космически приключения се развива в далечното бъдеще (след 400 години) и проследява Орвил, средно ниво изследователски космически кораб. Екипажът му, съставен от хора и извънземни, се сблъсква с чудесата и опасностите на Космоса, докато трябва да се справя и с ежедневните си проблеми. В сериала участват Сет Макфарлън в ролята на капитана на кораба, Ед Мърсър и Ейдриан Палики („Агентите на Щ.И.Т.“, „Светлините на стадиона“) в ролята на негова бивша съпруга и негов първи офицер. Участват още Пени Джонсън Джералд („24“, „Шоуто на Лари Сандърс“), Скот Граймс („Американски татко!“, „Праведен“), Питър Мейкън („Безсрамници“, „Бош“), Холстън Сейдж („Съседи“, „Страховити истории“), Джей Лий („Американски татко!“, „Шоуто на Кливланд“), Марк Джаксън („Болница „Сейнт Ейдън“) и Чад Ел Колман („Живите мъртви“, „Наркомрежа“).

С участието на: 
Сет Макфарлън като капитан Ед Мърсър 
Ейдриан ПалИки като командир Кели Грейсън 
Пени Джонсън Джералд като д-р Клеър Фин
Скот Граймс като лейтенант Гордън Малой
Питър Мейкън като младши командир Бортъс
като офицер по сигурността Алара КитАн
Джей Лий като лейтенант Джон Ламар 
Марк Джаксън като Айзък
Чад Ел Колман като Клайдън

Американците (The Americans)- Сезон 5
От 7 ноември, всеки вторник @ 22:00 часа 
Премиера за България

„Американците“ е драма за сложния брак на двама съветски шпиони, представящи се за американци във Вашингтон, малко след началото на президентството на Роналд Рейгън. Уреденият брак на Филип и Елизабет Дженингс става все по-страстен и истински, но колкото повече расте напрежението от работата, толкова по-трудни за преглъщане стават жертвите, които трябва да направят. След като са разкрили истината на дъщеря си Пейдж (Холи Тейлър), способността на Филип и Елизабет да запазят анонимността си и да защитят семейството си е поставена под въпрос. Докато Пейдж настоява родителите и да я въведат по-навътре в мисията им, Филип и Елизабет срещат трудности да запазят нормалния живот на семейството си, особено покрай сина си Хенри (Кийдрих Селати). Романтичната връзка на Пейдж с Матю, сина на съседа Стан Бийман (Ноа Емерих), който е агент на ФБР и най-добрият приятел на Филип, остава най-голямата заплаха за сигурността на семейство Дженингс. Стан и партньорът му, агент Денис Адерхолт (Брандън Джей), работят по разкриването на нелегални съветски шпиони, живеещи сред тях. След като сътрудничката на КГБ и любовница и на Стан - Нина е изпратена обратно в Москва и екзекутирана за измяна, той успява да запази контакт с офицера на КГБ Олег Игоревич Буров (Коста Ронин). Разкъсан между дълг и съвест, мъжът споделя секретна съветска тайна със Стан, която позволява на ФБР да предотврати потенциална катастрофа. Разочарован от КГБ, Олег се прибира в Русия, но да избяга от миналите престъпленията се оказва по-трудно, отколкото е очаквал. С началото на Студената война параноята от двете страни достига своята връхна точка. Това прави работата на Филип и Елизабет жизнено важна и много опасна. 

С участието на: 
Кери Ръсел в ролята на Елизабет Дженингс
Матю Рис в ролята на Филип Дженингс
Брандън Джей в ролята на Денис Адерхолт
Коста Ронин в ролята на Олег Игоревич Буров
Кийдрих Селати в ролята на Хенри Дженингс
Холи Тейлър в ролята на Пейдж Дженингс
Ноа Емерих в ролята на Стан Бийман
Марго Мартиндейл в ролята на Клаудия
Франк Лангела в ролята на Гейбриъл

Семейство Симпсън (The Simpsons)- Сезон 24
От 5 ноември, събота и неделя @ 13:55 часа
Премиера за България

В 24-тия сезон любимото семейство на Америка пътува до Ню Йорк, за да открие отдавна изгубената любов на Барт (гост-озвучител Зоуи Дешанел). Другите предстоящи приключения този сезон включват бягството на Дядо (Кастеланета) от старческия дом, откритието на Хоумър, че неговият боулинг партньор (гост-озвучител Стийв Карел) е счетоводител на the mob, разкритието на Барт, че готиното дете на новия съсед (гост-озвучител Патън Осуалд) не е толкова готино, колкото изглежда. 
Другите гост-озвучители този сезон включват Фред Армисен, Кери Браунстайн, Аника Нони Роуз, Дженифър Тили, състезателят Джеф Гордън и композиторът Марвин Хамлиш, починал през август 2012. Джо Мантеня и Джон Ловиц също се завръщат в Спрингфийлд, с гласовете на “Фат Тони” и “Арти Зиф”.

С участието на: 
Дан Кастеланета (Хоумър Симпсън, Кръсти, Дядо, Барни)
Джули Кавнър (Мардж Симпсън, Пати и Селма)
Нанси Картрайт (Барт Симпсън и Нелсън)
Иърдли Смит (Лиса Симпсън) 
Ханк Азария (Мо, Апу, началник Уигъм) 
Хари Шиърър (г-н Бърнс, Смидърс и Нед Фландърс)


Кости (Bones)- Сезон 8
От 14 ноември, от понеделник до петък @ 21:00 часа
Премиера за канала
В предишния сезон, след като Бренън и Буут започнаха романтична връзка, им се роди дъщеря. Във финалния епизод се завърна и злият технологичен гений Кристофър Пелант. Мистериозно чрез манипулация той успя да излъже правната система и да обвърже Бренън с ключови доказателства по разследване на убийство. Сега тя е един от заподозрените. 
Осми сезон ще започне с Бренън и баща и, Макс, които се превръщат в бегълци от закона и серийния убиец Пелант, докато Буут е ограничен да върши само административна работа във ФБР. Тъй като Пелант притежава високи технологични умения, Буут и Бренън ще си комуникират по най-остарелите начини, не само за да опитат да докажат, че Бренън е невинна, но и за да може, с помощта на Камил, Ходжинс и Анджела, виновният Пелант да поеме отговорността си.

С участието на: 
Емили Дешанел като д-р Темперънс Бренън 
Дейвид Бореанас като специален агент Сийли Буут
Ти Джей Тайн като д-р  Джак Ходжинс
Микаела Конлин като Анджела Монтенегро
Тамара Тейлър като д-р Камил Сароян
Джон Франсис Дейли като д-р Ланс Суийтс


Мъж търси жена (Man Seeking Woman) – Сезон 3
От 24 ноември от понеделник до петък @ 01:45 часа
Премиера за България 
„Мъж търси жена“ се завръща с нов сезон за залозите на живот и смърт в срещите.
Джош Грийнбърг (Джей Барушел) се е преборил с много неща в търсенето на любовта (човекоядни чудовища, смъртоносни извънземни). Но в този сезон той ще се изправи пред най-трудното изпитание до момента: сериозна дългосрочна връзка. Заедно Джош и Луси (Кейти Финдли) се сблъскват с годишнини, общи приятели, безпощадни наркодилъри, дружелюбни горски създания, студентски заеми и дори със самия Бог. За да се справят, те ще трябва да работят заедно и да се научат да живеят като екип.
В сериала участва още Ерик Андре (The Eric Andre Show) в ролята на Майк, увереният и дързък най-добър приятел на Джош, Брит Лоуър (Unforgettable) в ролята на Лиз, смущаващата по-голяма сестра на Джош.
„Мъж търси жена“ е базиран на книгата с кратки истории на Саймън Рич - „Последната приятелка на земята“. Рич е създател и изпълнителен продуцент на комедията. Джонатан Кризъл, Андрю Сингър и Лорн Майкълс и Broadway Video също са изпълнителни продуценти. 

С участието на: 
Джей Барушел в ролята на Джош Грийнбърг
Ерик Андре в ролята на Майк Скагс
Брит Лоуър в ролята на Лиз Грийнбърг
Кейти Финдли в ролята на Луси Паркър

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини