Младите каратистки от Рудозем обраха медалите на турнир в Пловдив

Изображение 1 от 2

    И четирите момичета, които участваха в националния турнир за купа Пловдив-2017г, се класираха на челните места. На 04.11.2017. в Пловдив се проведе последното изпитание за най-младите бойци на Федерация Българско Карате шинкиокушин. Четирите състезателки от спортен клуб карате Рудозем заеха от второ до 4 място, въпреки голямата конкуренция. В турнира участваха 239 бойци (момчета и момичета) от 23 клуба от цялата страна във възрастови групи 10г ,12г и 14 години.

    Спортен клуб карате шинкиокушин –Смолян направи скромно участие само с един състезате при 14 годишните в тежка категория-Крум Красин.

    При 10 годишните Маринела Влахова в категория до 32кг. се класира на второ място, а Емира Младенова в категория +36 кг. се пребори за четвъртото място.

    При 12 годинишните Елина Чукарова от Мадан получи среброто в категория 43кг. , а Мартина Бендерова спечели третото място в категория +43 кг.

    На 09.11.2017г. Таня Щерева от СК Карате шинкиокушин –Смолян заминава за участие в Европейско първенство в Полша. Смолянчанката е част от националния отбор на Федерация Българско Карате Шинкиокушин и всички съотборници от клуба по карате й пожелават успех.

    СмолянБГвести.нет

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини