Делювите празници в Златоград се борят за награда за "Туристическо събитие на годината"

    От 21 ноември 2017 г. стартира онлайн гласуването за предложенията във второто издание на Годишните награди в туризма. Всеки желаещ може да даде гласа си за своите фаворити на сайта тук: www.tourismawards.bg до 10 декември. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

    В категорията Община на 2017 за планински туризъм от общо седем номинирани общини в България - три са от Смолянска област-Доспат, Чепеларе и Смолян. Линка за гласуване към категорията е http://tourismawards.bg/cat/planinska-destinacia/ За сега с над 50% от резултатите води Община Чепеларе.

    Туристическо събитие“ е категорията с най-много номинации за годишните Национални награди в туризма на ресорното министерство. От над 30 прояви ще могат да избират любителите на фестивален, културен и религиозен туризъм, а сред тях са Делювите празници на Община Златоград. Линк за гласуване в категорията : http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/

    Над 20 интересни обекта пък ще се борят за наградата в категория Туристическа атракция, но там няма участие на община от Смолянска област. Оспорвана ще е надпреварата и в категорията „Туристическа дестинация“.12 атрактивни места ще се състезават за признанието на публиката.  Над 10 общини ще се опитат да спечелят симпатиите на публиката в категория „Община на 2017 за културно-исторически туризъм“. Крайно любопитни са и предложенията в категория „Иновация“. Над 25 журналистически материала ще участват в състезанието за Годишните награди в туризма.

    Щиляна Чакърова

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    Последни новини