Градина "Роза" и ОУ "Алеко Константинов" - победители в конкурса за коледна украса

    Наградите за най-хубава коледна украса в детски градини, училища и социални заведения бяха раздадени днес. Конкурсът е традиционен и се организира от Община Димитровград за пета година. Награди в размер на 1650 лв. бяха раздадени на победителите.

    При детските градини на първо място е "Роза", втори са "Синчец" в кв.Черноконево, а на трето място е градина "Пролет". Поощрителни награди получиха градините "Звънче" и "Лилия".

    При училищата отличието за най-хубава коледна украса отиде при ОУ "Алеко Константинов", на второ място е ОбУ "Св.Св.Кирил и Методий" в кв.Черноконево, а третата награда е за ОУ "П.Славейков". Тук поощрителни награди взеха СУ "Васил Левски" и ОУ "П.Яворов" в кв."Изток".

    Раздадени бяха и отличия за старание за Дневният център за пълнолетни лица и Центърът за настаняване от семеен тип "Дъга" в кв.Черноконево.

    Отличията на победителите връчи кметът Иво Димов. Той благодари на всички включили се в конкурса 8 детски градини, 5 училища и социални заведения и пожела весели празници.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини