Историята за нас с Морган Фрийман. Премиери и акценти по NG през януари

През януари 2018 по National Geographic ще видим:

Историята за нас с Морган Фрийман (The Story of Us with Morgan Freeman) (6x60)
Неделя, 14 януари @ 21:55
Премиера през януари
Всички сме човешки същества. Тогава защо обществата по целия свят изглеждат толкова различни? Как се е развила човешката цивилизация? И как ще изглежда обществото ни в бъдещето, когато глобализацията и технологията ще променят начина ни на живот?

Във време, в което световните събития сякаш разединяват различните култури, целта на тази поредица е да открие фундаменталните сили, които обединяват обществата ни и да разкрие човечността, присъща за всеки от нас.

В тези 6 едночасови епизода, обхващащи различни теми, предадени от първо лице, Морган Фрийман предприема световно пътешествие, за да се срещне с хора от всички култури, животът на които е оформен именно от тези фундаментални сили… за да разбере как човешката култура е приела толкова много забележителни форми.

Пресушаване на Алкатрас (1x60)
Неделя, 7 януари @ 21:55
Премиера през януари
ресушаване на Алкатрас използва най-съвременните визуални ефекти, за да “пресуши” водата, заобикаляща прословутия остров Алкатрас. Пресушаването ракрива много тайни на Алкатрас, например защо е невъзможно да избягаш от известния затвор. Обезводнен, заливът на Сан Франциско е едновременно впечатляващо и хаотично място. По дъното се забелязват белези, останали от опустошителни заметресения. Тези цепнатини помагат на учените да разберат къде и кога ще се случи следващо голямо заметресение. Оголеното дъно на залива дава възможност да се предвиди какво ще се случи със Сан Франциско при следващо голямо земетресение, а също и какво би останало от Алкатрас.

Аляска: Екстремно оцеляване (1x60)
Понеделник, 29 януари @ 20:55
Премиера през януари
Аляска. Най-крайната граница на САЩ. За да отпразнуваме 150-тата годишнина от присъединяването на Аляска към САЩ, събрахме най-добрите си истории от далечния север. От изследователи до заселници, National Geographic е документирал всичко в продължение на повече от 125 години. За да покажем най-добрите си истории, сме преплели ново и старо и не се отклоняваме от това, което продължава да ни изумява за нашия 49-ти щат: неговият величествен статут на най-далечна граница. Аляска все още е краят на света и все така сурова и опасна. Но въпреки това, а може би и точно заради това, това място продължава да ни влече. Правим го заради науката, заради приключението, а и за да загърбим останалата част от света за известно време.

Изследовател XL (Compilations) (6x60)
Понеделник, 8 януари @ 21:55
Премиера през януари
Тези епизоди включват най-доброто от втория сезон за „Изследовател“ и представят разследващите журналисти и тяхната завладяваща работа.

Арестувани зад граница (Banged Up Abroad) - Сезон 11 (6x60)
Понеделник, 22 януари @ 22:55
Премиера през януари
Най-напрегнатата и драматична телевизионна поредица се завръща с шест истински истории за кражби на наркотици, жертви на отвличания и военнопленници. Новият сезон включва изключителните възходи и падения на Питър Тритън, отговорът, който Великобритания дава на Уолтър Уайт, кокаинов бос, който пренася наркотици, скрити в дъната на палатки; страшното приключение на тийнейджърка от Южна Африка, която бива предадена от шефа си, докато уговаря голяма наркосделка за него в Боливия. Ще се запознаем с ужасяващите истории на журналиста Фил Кокс, който е проследен и в последствие заловен от полицаи мародери в Судан по време на войната, както и на отвлечения и измъчван от Ал-Кайда в Сирия американски фотограф, принуден да се изправи срещу трудна дилема - дали да се възползва от появилата се възможност да избяга или да остане с приятеля си - друг американски затворник.

Морски вълци: Северът срещу Юга (Wicked Tuna: North vs. South) (8x60) - Сезон 4
От 27 ноември, понеделник 20:55
Сезонът на червената риба тон е вече открит и това е нов шанс за безстрашния рибар от Северна Каролина да запази мястото си на върха в риболовния флот. Трикратният шампион Фишин Френзи се завръща с нов отбор, което го прави по-уязвим от всякога. Всеки капитан във флота има собствена стратегия, която да му помогне да открадне короната на Френзи. Бурното море, опасните метеорологични условия и конкуренцията във флота превръщат тазгодишната надпревара в една от най-тежките до момента. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини