Android 8.0 Oreo наличен за Nokia 8

HMD Global, домът на телефоните Nokia, обяви че Android™ 8.0 Oreo™ вече е наличен за Nokia 8. Ако притежавате Nokia 8, можете да се насладите на една чиста и наистина сигурна версия на Android Oreo, заредена с най-новите приложения, които да направят създаването и споделянето на съдържание по-забавно и лесно.  

Това е изчистена и сигурна версия на Android 8.0 Oreo, създадена в сътрудничество с феновете, под шапката на Nokia phones beta labs. Силно очакваната мобилна платформа доставя всички вълнуващи нови функции, без излишни приложения, съчетано с отлична производителност и дори по-дълъг живот на батерията. Android 8.0 Oreo е снабден с нови приложения, които правят комуникациите, създаването на съдържание, игрите и сърфирането още по-лесни и забавни, казва Юхо Сарвикас, Главен продуктов директор в HMD Global

Винаги чист, сигурен и актуален Android
Nokia 8 пристига с изчистена версия на Android 8.0 Oreo, без промени в потребителския интерфейс. Пристига и без предварително инсталирани приложения, от които нямате нужда, нито пък скрити процеси, които разходват заряда на батерията.  Android 8.0 Oreo гарантира светкавичен отговор, всеки път щом вземете своя смартфон в ръка. Стандартните месечни актуализации на сигурността поддържат вашия смартфон в безопасност и ви дават истинско спокойствие.

Обновяването на Android 8.0 Oreo на Nokia 8 гарантира на почитателите удоволствие от новите екстри, с които да направят по-интересно ежедневието си без излишни измишльотини:  

Режимът Picture-in-Picture ви дава свободата на работите по много задачи едновременно, а изчислителната мощ на Nokia 8 осигурява гладка работа и на най-взискателните приложения. Гледайте видео в YouTube, докато чатите с приятели или проверявате баланса по банковата си сметка или докато правите поръчка в Amazon – процесорът на Nokia 8 осигурява безпроблемна работа.

С Nokia 8 не идват инсталирани излишни приложения, а с Android Instant Apps, може допълнително да се разтоварите от излишен софтуер. Просто кликнете на линка поддържан в Chrome и ще можете да използвате нови приложения, без да ги инсталирате. Google Play Protect работи, за да поддържа устройството и данните ви сигурни от зловреден софтуер, като сканира 50 милиарда приложения ежедневно. Дори и такива, които не сте инсталирали все още.

Smart software подпомага Nokia 8 да стартира бързо, като ви дава възможност да създавате съдържание по-бързо от преди, докато сте в центъра на събитията. Ексклузивната технология, за смартфоните Nokia, Dual-Sight™ ви дава възможност да излъчвате на живо, в социалните мрежи, своите реакции на събития, на които ставате свидетели, чрез едновременно използване на предна и задна камера.

Android Oreo smart гарантира минимално ползване на ресурса на телефона от приложения в бекграунд режим, така се удължава максимално живота на батерията и вашият Nokia 8 ще бъде готов за действие навсякъде, където сте.

Nokia 8 е символ на себеизява чрез творчество на съдържание. Сега почитателите могат да визуализират своите емоции по-добре от всякога с изцяло променен комплект от емотикони, заредени с Android 8.0 Oreo, като 60 от тях са абсолютно нови. 

Вашата Nokia 8 ще се осъвремени автоматично с Android Oreo. Ще получите съобщение на вашия смартфон автоматично, когато услугата е налична в България.  

Android Oreo скоро ще пристигне и на други смартфони Nokia

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини