Публикуваха проекта за бюджет и отложиха обсъждането му

Проектът за бюджет за 2018 година бе публикуван на официалния сайт на община Хасково днес. В съобщението на сайта на администрацията се посочва, че поради големия интерес публичното му обсъждане, насрочено първоначално за 5 януари, се отлага за 8-и, понеделник.

Публичното обсъждане ще се проведе в зала “Хасково” от 17.30 часа.

Проектът за бюджет на общината за 2018 година можете да видите тук.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (14)

  • 1
    Ча
    Чакмак сукак
    27 -8
    11:40, 4 яну 2018
    Кога ебило да има заповед или насрочено мероприятие и да нее отменено.Това е модела на Беливанов!Само.че времето не може да върне!
    • Be
      bella
      19 -18
      13:08, 4 яну 2018
      Ха да преброим троловете от ГЕРБ! Пробват голям панаир да правят тоя бюджет , организации завери..пък е още само публичното обсъждане .Смятай на заседанието на Общинския съвет какво ще е ЦИРК!
      НИ МОА вЪ РАЗБРА- ЧЕСТНО- До вчера обяснявахте как тоя кмет ще най-великия дказал се можещ, честен, добър, не бил стар опитен бил и т.н пък сега не го щете. Щото е честен май пък не е до будаллък добър както ви се струваше? Вас кой ли ви иска? Пишете вън на кмета ами вас кой Ви иска??? ЛЪЖЦИ! Добре че е Борисов та да има кой да гласува за вас ако се гледат само тукашните кауни…
  • 2
    Гр
    Гражданин
    29 -10
    11:51, 4 яну 2018
    Впечатлен съм от основанието за промяна на дата на Общественото обсъждане, а имено " големият интерес"! Не, "Драги ми Смехурко", просто времето ти изтече и ти отново не можа в срок да качиш един елементерен / от това което виждам/ документ. Основанието е точно толкова глупаво, колкото като отмени нагласените и опорочени конкурси с мотива, че председателя на конкурсната комисия се е отеглил. Много елементаро стана положението! Как ти се мисли за бюджет и как имаш бъдещи творчески плановв, като никога нищо не знаеш! Срамувам се от теб!
  • 3
    Пр
    принцесата от Монако
    29 -7
    11:59, 4 яну 2018
    По-тъпо обяснение не бях чувала - поради големия интерес обсъждането се отменя!!!Ало,общинарите,за дебили ли ни имате!!!Ако отмените са като конкурсите,значи към края на месеца може да обсъдим бюджета!!!
  • 4
    Бе
    Беливанов да се маха!
    27 -7
    12:03, 4 яну 2018
    Неземна тъпотия! Възмутен съм от подхода на тоя заспал кмет към съгражданите му - пълно неглежиране и подценяване. Закопа града. Да се маха, не става за тая работа.
  • 5
    Гр
    гражданка
    27 -6
    12:08, 4 яну 2018
    Ох, това " Драги ми смехурко" много ме разсмя, но абсолютно точно се отнася за нашия кмет- шегобиец! Поради големия интерес...... ! Поради големия интерес се повтарят представления бе глупаци, а не се удължава срок! Ей , големи театрали в тази общинка, начело с пародийния образ на " най- честния и почтения" народен артист Добри Беливанов! Чест и почитания!
  • 6
    Jo
    John
    16 -4
    12:11, 4 яну 2018
    1,5 милиона за интегриране на ******и, а 2 милиона за кучкарник, НЯМА!
  • 7
    Се
    селяни
    27 -11
    12:40, 4 яну 2018
    Aйде, Беливанов изчезвай с твоята шайка глупаци , които си назначи и е факт, че откакто те напуснаха можещите работа за 5 ст. не може да свършиш ти и твоите простаци.Общинския съвет да прекрати правомощията на този заблуден старец.
  • 8
    Ха
    Хасково
    30 -27
    12:54, 4 яну 2018
    Да се връща Консулов! Можещ, знаещ, диалогичен и перспективен. Такъв човек ни трябва.
  • 9
    Дя
    Дядо от Монако
    24 -12
    13:03, 4 яну 2018
    Ало, добрия стар изкуфял белоглав лебед. Няма вече ГЕРБ до тебе, гледам от както са напуснали общината ти се справяш блестящо. Тия теойте помагачи, всеки ден те закопват надолу надолу, и дето ти пълнят празната глава за втори мандат, скоро ще опиташ от държавният апарат. Румбата, Герито, бъчвата и останалите скокльовци, без съмнение ще се наиграят в най-кратки срокове. Общественият интерес на бюджета не е аргумент за некадърният ти ултра дебилен екип. Балкански и той жаден за власт, няма да си гледа здравето, бърза с морни ръчички да помага в общотото лапане и излагане. Не остана ... както казва президента още една седмица имате дерзайте ...
  • 10
    инициативен комитет предлага за кмет гусин Ру... Виж коментара
    • Di
      Didka
      18 -9
      13:34, 4 яну 2018
      Дидка, спри да се излагаш бе! Всички вече те разпознават по форумите! За нищо не ставаш, освен да пишеш глупави и неграмотни коментари! Ама ти нямаш друга работа, вярно!
  • 11
    Гр
    Гражданин
    17 -6
    14:27, 4 яну 2018
    Точно сега при обсъждане и след това приемане на бюджета за 2018 г. е момента,когато съветниците от ГЕРБ
    трябва да си изпълнят предизборните обещания,а именно драстично намаляване на такса смет,данък сгради и данък МПС. Ако не го направят,на другите избори ще видят техен кмет и съветници през крив макарон.
    • Jo
      John
      8 -4
      16:52, 4 яну 2018
      късно е чадо, това трябваше да се случи преди 2-3 месеца!
Последни новини