Невръстните родилки скочиха двойно за 3 г. Преглед на печата

24 часа

Росен Ангелов гледал детско порно след убийствата

Шесторният убиец Росен Ангелов следил от таблет новините за полицейското му издирване и гледал детско порно на него, научи "24 часа" от висш полицай в МВР.

До трупа на самоубилия се мъж, намерен в неделя, Военна полиция открила дигиталното устройство.

В къщата имало и храна. Ангелов сложил край на живота си, като долепил до лявото си слепоочие пистолет "Берета M9 22LR".

Труд

Бизнес убил Петър Христов

Петър Христов (49 г.), известен с прозвището Шефа на Велико Търново и собственик на огромен холдинг, обединяващ над 80 компании с различна дейност, бе застрелян посред бял ден в София.

Кървавото престъпление бе извършено около 10 ч. пред офиса на "Пи Ем Джи холдинг", който гледа към булевард "България".

Монитор

Невръстните родилки скочиха двойно за 3 г.

Двойно се е увеличил броят на непълнолетните родилки в София и големите градове на страната през последните три години, установи проверка на "Монитор". От 46 момичета под 18-годишна възраст, които са се сдобили с рожби преди три години в Университетската акушеро-гинекологична болница "Майчин дом", през миналата година броят достига 84. Това съобщи главният експерт по социални въпроси в болницата Екатерина Христова и уточни, че приоритетно тези бременни се наблюдават в университетската болница, тъй като предвид възрастта са предимно рискови бременности. Само две от тях са оставили децата си за осиновяване.

Стандарт

Отпускат на Софийския университет 10 млн. лева и сграда

През 1888 г. е основан Софийският университет Св. "Климент Охридски" и това ни дава повод да протегнем отново ръка и да отпуснем немалък ресурс - около 10 млн. лв. за допълнителни инвестиции в инфраструктурата, която СУ ползва. Това каза министърът на финансите Владислав Горанов пред журналисти след среща с ректорското ръководство и със съвета на деканите на СУ, на която присъства и министърът на образованието и науката Красимир Вълчев.

Сега

Показен разстрел на близък до ГЕРБ бизнесмен върна мутренските времена

Въпреки цялото старание на управляващите да покажат по време на европредседателството, че страната ни е сигурна и стабилна, показен разстрел на близък до ГЕРБ бизнесмен показа, че всъщност мутренските времена са се завърнали. Убийството допълнително шокира управляващите, защото дойде часове преди насроченото за днес заседание на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента и само два дни преди важната визита на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Дума

Убиха показно приближен на Цветан Цветанов

изнесменът Петър Христов, известен с близкото си приятелство с шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов, показно бе застрелян пред дома си в София. Покушението бе извършено вчера малко след 10 сутринта. 49-годишният мъж излизал от сграда близо до мола на столичния бул. "България", когато неизвестен започнал да стреля. Очевидец на инцидента е личният шофьор на Христов, който откарал шефа си във ВМА. Въпреки усилията на лекарите, бизнесменът починал от раните си около половин час по-късно.

По Христов е стреляно от строеж близо до офиса му. По него са изстреляни 8 куршума, като са го уцелили 4 - един в главата, другите в областта на гръдния кош.

Капитал дейли

Един добър комшия

Въпреки че Борисов напоследък често е в Турция (това е третата му визита там за една година), съседната държава не присъства в обявените приоритети на българското председателство. Премиерът се опита да обясни това в Истанбул. "Предстои сериозен дебат за бъдещето на Европейския съюз в светлината на Brexit, но страната ни ще положи усилия за възстановяване на добрия тон и отношенията на партньорство между Турция и страните от ЕС", посочи Борисов след срещата с президента Реджеп Тайип Ердоган. Длъжни сме да направим отношенията такива, каквито бяха преди години, каза той при срещата си с премиера Бинали Йълдъръм.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини