Арестуваха млад мъж в заведение с дрога на масата

25-годишен мъж е арестуван за държане на наркотични вещества. Срещу задържаният Йордан Д. е образувано бързо производство,наблюдавано от Районна прокуратура-Свиленград, съобщиха от държавното обвинение.

Младият мъж е арестуван на 12 януари 2018 г., когато служители на РУ на МВР–Свиленград извършили проверка по получен сигнал, че Йордан Д. употребява и съхранява наркотици. Той се намирал в село Капитан Андреево в помещение от хранителен магазин, обособено като заведение. Установено било, че на масата пред него имало зелена суха листна маса и лист за свиване на цигари. При появата на полицейските служители Йордан се опитал да събори дрогата на земята, но не успял. При тестване на веществото с полеви наркотест, същата реагирала на марихуана, като теглото й е 0.7 грама. Бързото производство ще приключи в законния срок, допълниха от прокуратурата.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    13
    1312
    19 -7
    13:36, 15 яну 2018
    За 0.7 пишете статия... Това е несериозно
  • 2
    На
    Надзирател
    24 -3
    13:47, 15 яну 2018
    Ако милицията мине по баровете и комарджийниците след полунощ ще събере поне половин кило дрога, амфети и т.н. Поне ще оправдаят увеличението на заплатите си, но ще изгубят комисионните, които получават от дилърите и разпространителите на дрога.
  • 3
    Ал
    Алфа
    14 -3
    14:18, 15 яну 2018
    Сега нека полицията като нарича това работа ,да си признаят колко пари похарчиха от нашите данъци за да осъществят тази акция и да хванат такова количество. Не ги е срам и заплати ще ми искат тия лентяй
Последни новини