Клеясала клапа вдигна на крак ВиК

Изображение 1 от 3

    Клеясала клапа в помпена станция вдигна на крак ВиК. След сигнал до Haskovo.net, че от съоръжението прелива вода, придружен и със снимки, но без точно указание за мястото, ВиК – Хасково мобилизира екипите си, за да се установи точно къде е проблемния участък. На снимките се вижда, че от станцията щурти вода, а до нея се е образувала голяма локва, от която е тръгнал и разлив по пътя.

    След близо седмица издирване и пак с помощта на Haskovo.net стана ясно, че помпената станция е в местността „Калдъръма“ на любимешкото село Георги Добрево. Тя изпраща водата от водохранилището там до селото и до съседното Йерусалимово. Проверка на шефа на район Любимец показа, че става въпрос за техническа повреда. Клеясал поплавък на преливника е причина за задържането на водата и разлива ѝ. Повредата е отстранена и изтичането на водата е спряно.  

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Jo
      John
      2 -4
      11:18, 16 яну 2018
      а, помпиера, къде е?!
    • 2
      Хм
      хм
      10 0
      11:22, 16 яну 2018

      Има ли изобщо помпиер?Според мен не.Те са си оставени да работят и са заключени.Който е дал сигнала има ли ум в главата да не каже веднага къде е ...

    • 3
      Зр
      Зрителя до John
      5 -2
      13:32, 16 яну 2018
      За какви помпиери говориш :) това е селски водоем много си изостанал комунизма си отиде от ВиК сектора одавна няма реставрация!!!
    • 4
      Ко
      комунист
      5 -3
      18:55, 16 яну 2018
      Безстопанственост .. !!!! Ето защо водата е толкова скъпа !
    • 5
      Ке
      Келеш
      4 0
      23:14, 16 яну 2018
      Колко ли време тече без да разберат ”работещите” от водното ! Като гледам вадата образувала се на селският път трябва да е длъжко време! Тази помпа за да работи постоянно се плаща ток и се питам от кой ли джоб са паричките... . познахте от нашият!
    Последни новини