Зъл ротвайлер нахапа инвалид в Хасково

Ротвайлер нахапа инвалид в хасковския квартал Орфей, докато човекът се опитвал да спаси домашното си куче от злия пес. Нахапаният е 55-годишният Андрей Башев, който бил излязъл пред блока си да пие кафе със съседи.

Ротвайлерът се нахвърлил върху кучето на инвалида, който се опитал да го спаси, на сам пострадал, когато нападателят го захапал за ръката. На помощ се притекли съседи и 80-годишният му баща.

Андрей е прегледан и освидетелстван от съдебния лекар Христо Еленски и е решен да търси правата си в съда.

Според съседите му злото куче е на фирма, намираща се наблизо. Пред журналисти обаче бизнесменът отрече да има такова куче.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ba
    Bay Miay
    5 -1
    01:19, 31 яну 2018
    Успокоих се, че поне кучето не е домашно, а фирмено! Ако беше домашно куче, това можеше да мине за домашно насилие, а като нямаме джендър-конвенция, нищо не може да се направи! Сега човекът ще ги съди по Търговски Закон, Закона за Защита на Конкуренцията. Да, това е нелоялна търговска практика! Но вероятно пострадалият участва в корупционни схеми или в организирана престъпна група за укриване и злоупотреба с ДДС: доколкото разбирам, не е поискал касов бон, а на всичко отгоре, като собственик на домашен любимец, той е отговорен за провокация срещу бизнес-куче, а бизнес-кучетата определено имат положителна роля, специално за инвестиционния климат и инфраструктурните проекти.
  • 2
    Ba
    Bay Miay
    5 -1
    01:23, 31 яну 2018
    Не са проблем кучетата, а стопаните, надценяващи възможностите си.Такива индивиди вземат животно, което не умеят или не искат да възпитат, а още по-малко им дреме за хората около тях.
  • 3
    Съ
    Съсед
    6 -1
    11:48, 31 яну 2018
    Собствениците на въпросния шивашки цех имат две големи и внушителни кучета, които през деня обикалят в двора на бившата детска градина, а през нощта вият затворени във вътрешен двор и пречат на живущите в съседните блокове да спят!!! Да не говорим, че всяка сутрин се събуждаме в димна задушлива мъгла, понеже в цеха горят не регламентирано парцали и Бог знае какво още. Кога някой ще обърне внимание на това и ще си понесат съответните санкции!? Съжалявам за нахапания човечец, той и кученцето му винаги са толкова дружелюбни!
Последни новини