Илон Мъск е готов за зомби апокалипсис и продаде 10 хиляди огнехвъргачки

Основателят на Tesla и SpaceX е продал 10 хиляди огнехвъргачки за три дни - за 5 млн. долара. Това съобщи самият той в акаунта си в Twitter.

Мъск предлага огнехвъргачката, която ще ви спаси в случай на зомби апокалипсис и дава линк към сайта boringcompany.com, на който може да се поръча на цена 500 долара, . В цената не са включени данъци и доставка, за някои потребители крайната цена надхвърлила 700 долара.

Продажбите на огнехвъргачката започнаха на 28 януари и изглежда са преполовени планираните 20 хил. броя от оръжието, което бълва огън на разстояние около метър. Малко не сме сигурни дали е коректно да се преведе като огнехвъргачка или като огнепръскачка...

Boring Company предлага и пожериогасители по 30 долара, като отбелязва, че можете да си купите и от друго място, но техните имат як стикер.

Мъск споделя, че са продали около три хил пожарогасители.

До появата на огнехвъргачките се стигна вследствие по-раншно обещание на Мъск. През декември той се зарече, че когато продаде 50 хиляди шапки на The Boring Company, ще пусне огнехвъргачки. The Boring Company (boring - скучна, но значи и буренe, пробиване на сондаж или тунел) всъщност е компанията на Мъск, което ще реализира грандиозния проект за тунелите между Ню Йорк, Филаделфия, Балтимор и Вашингтон, по които ще пътува свръхзвуков транспорт.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини